Головна Новини Суспільство Війна з Росією Що допоможе ЗСУ уникнути втрат на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

Що допоможе ЗСУ уникнути втрат на фронті

Удари вглиб тилів противника пришвидшать перемогу України

1 квітня 2023, 17:27
Поділіться публікацією:

Після примусової мобілізації, яка не дала результату, Міноборони Росії повернулося до тактики контрактної служби. Набрати солдатів на війну проти України стає важче. Щоб запобігти посиленню російського угруповання на фронті, війна РФ проти України повинна для новопризваних солдатів закінчуватися ще на полігонах. Такою думкою в Телеефірі поділився керуючий партнер Національної антикризової групи Тарас Загородній, пишуть "Коментарі".

Що допоможе ЗСУ уникнути втрат на фронті

Експерт назвав спосіб уникнути втрат і швидше звільнити свої території

За його словами, мобілізаційний потенціал Росії — щонайменше 8 млн осіб. Але з мобілізацією в Росії є явні проблеми.

“У них із цим, звичайно ж, не все так добре. Судячи з непрямих даних, якщо вони раніше намагалися мобілізувати людей і кидати їх у бій, то зараз намагаються знову повернутися до практики контрактів. Тобто це свідчить про те, що потреба в цьому є, і вони намагаються знову залучити людей. І Путін, якби міг, звичайно ж, якимось чином хотів би мобілізувати або залучити ще 1 мільйон людей. Але, тут же кількість не переходить у якість. Закон, у такому випадку, роботи російської армії”, — зазначив Загородній.

За його словами, якщо навіть один український воїн зможе знищити 50-200 окупантів, все одно або буде поранений, або якимось чином виведений з ладу. Він вважає, що уникнути великої кількості втрат і швидше звільнити свої території ЗСУ допоможе перенесення військових дій на територію РФ.

“Ось зібрали десь “чмобіків” у Брянській області, туди і має щось прилетіти. Один раз прилетіло, другий раз прилетіло. І так по всіх прикордонних регіонах у них має бути все дуже погано. Щоб вони просто не доїжджали до фронту”, — сказав Загородній.

Якщо українська армія зможе забезпечити удари вглиб тилів РФ на 150-300 км, то це і посилить позиції Сил оборони, і дасть можливість Україні пришвидшити наближення перемоги, доповнив він.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в РФ робитимуть все, щоб розв’язувати питання з війною до президентських виборів.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що російський імперіалізм застряг у головах росіян: жоден росіянин не може назвати жодного досягнення за 33 роки їхньої країни, але вони приписують собі історію інших країн, які були на цій території.

Читайте також на сайті "Коментарі" – за яких умов Путін буде змушений припинити війну.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини