Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ще одна зрадниця: Регіна Тодоренко стала громадянкою Російської Федерації
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще одна зрадниця: Регіна Тодоренко стала громадянкою Російської Федерації

Родина артистки, включаючи її батьків, перебуває в Україні

19 березня 2024, 16:00
Поділіться публікацією:

У ЗМІ з'явилася інформація про те, що Регіна Тодоренко, співачка та телеведуча, уродженка Одеси, отримала громадянство Російської Федерації. Це рішення артистки викликало широкий резонанс та обговорення, особливо з огляду на її українське коріння.

Ще одна зрадниця: Регіна Тодоренко стала громадянкою Російської Федерації

Зрадниця Регіна Тодоренко набула російського громадянства

Регіна Тодоренко, яка протягом багатьох років проживала та працювала в Москві, донедавна зберігала українське громадянство, але кілька днів тому вона оформила російський паспорт. При цьому у ЗМІ пишуть, що Тодоренко могла вже взяти участь у голосуванні на виборах у Росії

Таке рішення одеситка ухвалила під час того, як її родичі сидять у підвалах під обстрілом. За останній тиждень окупанти кілька разів атакували Одесу і ракетами, і дронами.

Досі Регіна Тодоренко не коментувала свою позицію щодо війни в Україні. У жовтні 2022 року проти неї було запроваджено санкції за відсутність публічної позиції.

"Коментарі" також писали, що у світлі останніх подій, ім'я Дениса Устименка, більш відомого як Джиган, спливло на поверхню не через нові музичні хіти чи успішні концерти, а у зв'язку з його політичною позицією . Співак, який набув популярності на пострадянському просторі, опинився в центрі уваги після того, як вирішив взяти участь у виборах президента Росії, публічно висловивши свою підтримку Володимиру Путіну.

Крім того, колишня українська співачка Таїсія Повалій нещодавно цинічно заявила, повідомивши, ким себе називає. Виявилося, що ця шанувальниця Путіна, яка народилася на Київщині, тепер стала пропагандисткою його злочинної політики, називає себе "російською українкою".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

19 березня 2024, 17:27

Ну и ладно, пусть каждый живет где и как ему нравится. Предатели не те, кто уехал и не скрывет своей позиции, а те, которые сидят здесь , строят из себя охренительных патриотов и при этом разворовывают и уничтожают страну


Новини