Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ще одна країна включилась у війну: як реагуватиме Україна
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще одна країна включилась у війну: як реагуватиме Україна

До війни в України долучилась Північна Корея, яка відправляє свої війська на допомогу армії РФ.

сьогодні, 08:55
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Президент Володимир Зеленський заявив, що Північна Корея фактично доєдналась до війни в Україні. За словами президента, Україна буде жорстко реагувати на допомогу інших країн для РФ.

Ще одна країна включилась у війну: як реагуватиме Україна

Українські військові. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський у вечірньому зверненні заявив, що провів Ставку, де було обговорено кілька питань з головнокомандувачем ЗСУ Олександром Сирським, а також заслухано доповіді від Служби зовнішньої розвідки та Головного управління розвідки щодо намірів Путіна на осіньо-зимовий період.

За словами президента, Північна Корея долучилась до Росії у війні проти України.

"Все доволі детально. Фактично включення у війну Північної Кореї. Також відносини Росії з деякими іншими країнами, які, на жаль, інвестують у затягування війни", — сказав Зеленський.

Зеленський наголосив, що Україна відповідатиме на дії російських партнерів та зробить усе, аби плани Путіна не були реалізовані.

"Хто б не допомагав Росії, будемо реагувати так жорстко, як треба для захисту України. Буде й відповідна наша робота з партнерами, щоб російські наміри не спрацювали. І це можливо. Саме так і буде", — додав президент.

Нагадаємо, що 13 жовтня Володимир Зеленський офіційно заявив про присутність північнокорейських військ в Україні, а за кілька днів до того, українські військові завдали удару по позиціях РФ, де було знищено крім російських окупантів також кількох офіцерів КНДР. Офіційно, війська Північної Кореї перебували на окупованих територіях України для отримання військового досвіду.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Північна Корея прийняла рішення збільшити військове виробництво для РФ. Очікується, що до кінця року Росія отримає ще більше зброї від свого союзника у війні проти України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини