Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ще один прогноз: Коли закінчиться війна в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще один прогноз: Коли закінчиться війна в Україні

Рішучість США домогтися розв'язання проблеми України сьогодні проявляється як ніколи

29 березня 2023, 20:22 comments3424
Поділіться публікацією:

Війна Росії проти України закінчиться у поточному році. Про це свідчать настрої в російських елітах. Таку думку сьогодні, 29 березня, в Телеефірі висловив публіцист Андрій Піонтковський. Він нагадав про бесіду російського продюсера Йосипа Пригожина з бізнесменом Фархадом Ахмедовим.

Ще один прогноз: Коли закінчиться війна в Україні

Війна закінчиться у поточному році

“Це типовий зріз настроїв російської верхівки. У грудні була інша ситуація, ми живемо в зовсім іншому світі”, — вважає Піонтковський.

Публіцист зауважив, що у США на ядерний шантаж російського президента Володимира Путіна дивляться з цілковитим осудом.

“Основний мотив: “Ну скільки він може нас залякувати?”. Усі розуміють, що він хоче вплинути на рішення постачати зброю в Україну для весняного контрнаступу. Ніхто до нього прислухатися не буде”, — упевнений він.

Також Піонтковський зауважив, що відбулася різка зміна в Республіканській партії: провідний кандидат Флориди Десантіс змінив свою позицію.

“Він сказав, що його неправильно зрозуміли, коли кілька тижнів тому говорив, що це невеликий прикордонний конфлікт у Європі, який не зачіпає життя та інтереси Сполучених Штатів. Тепер він жорстко вимагає посилення підтримки України, заявляє, що Путін — воєнний злочинець, який сидить на бензоколонці та розмахує ядерною бомбою”, — розповів публіцист.

Він звернув увагу, що в США сформувався повний політичний консенсус підтримки України, за винятком деяких політиків.

“Рішучість США домогтися розв'язання проблеми України сьогодні проявляється як ніколи”, — наголосив Андрій Піонтковський.
Нагадаємо, "Коментарі" писали раніше, що Резніков розповів про критерії перемоги України у війні проти Росії,  зауваживши: Україна точно переможе у війні проти Росії, коли будуть відновленні наші  кордони 1991 року, буде забезпечена безпека всіх українців, а військові злочинці будуть покарані.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що в ЗСУ сформовано ударні роти БПЛА. Безпілотники виконуватимуть розвідувальні та ударні місії. Наводитимуть артилерію, допоможуть воїнам бути максимально ефективними під час міських боїв та зберігати життя.

Читайте також на сайті "Коментарі" – армія РФ окупувала 80% морської берегової лінії України: Що потрібно для звільнення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини