Головна Новини Суспільство Війна з Росією СБУ встановила соратника Кадирова, який особисто брав участь у звірствах на Київщині
commentss НОВИНИ Всі новини

СБУ встановила соратника Кадирова, який особисто брав участь у звірствах на Київщині

Окупант входив до найближчого оточення Кадирова

12 серпня 2022, 15:10 comments1049
Поділіться публікацією:

Українські спецслужби встановили особу чергового російського військового з Чечні, який був одним із тих, хто заохочував і чинив звірства, знущання з мирних громадян, перебуваючи в селищі Бабинці Бучанського району на Київщині. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє прес-служба СБУ.

СБУ встановила соратника Кадирова, який особисто брав участь у звірствах на Київщині

Бісаєв та Кадиров. Фото: із відкритих джерел

Злочинцем виявився командир мобільного загону особливого призначення (більше відомого як ОМОН) Росгвардії у чеченській республіці "Ахмат" — Бісаєв Анзор Саладійович. Бісаєв має великі привілеї, тому що входить у коло, наближених до Кадирова осіб.

Одне зі звірств "кадировця" у тому, що на початку березня він разом з іншими бойовиками увірвався до одного з будинків, де викрав підлітка. Бісаєв особисто брав участь у тортурах, у хлопця намагалися дізнатися, де знаходяться ЗСУ, чи були українські військові у цій місцевості.

Після того, як Київська область була деокупована і ворог відступив, Бісаєв втік до Росії. СБУ відомо, що злочинець зараз перебуває в Росії, ховаючись від покарання, яке на нього чекає в Україні. Анзору Бісаєву оголошено про підозру, продовжуються заходи щодо притягнення його до відповідальності.

Читайте також на порталі "Коментарі" — заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв остаточно втратив зв'язок із реальністю. Медведєв, реагуючи на засудження Росії в ядерному шантажі через події на Запорізькій АЕС, тепер загрожує вибухами на АЕС по всій Європі. Такі вибухи Медведєв називає "випадковістю".

Також видання "Коментарі" повідомляло — чи припиниться ядерний шантаж з боку Росії після засідання ООН – чому право вето РФ у Раді безпеки незаконне.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини