Головна Новини Суспільство Війна з Росією СБУ викрили жителя Бучі, який добровільно співпрацював з росіянами та був у каральних рейдах
commentss НОВИНИ Всі новини

СБУ викрили жителя Бучі, який добровільно співпрацював з росіянами та був у каральних рейдах

Українські спецслужби працюють та виявляють зрадників та колаборантів.

19 жовтня 2022, 13:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Служба безпеки України стверджує, що затримала колаборанта, який допомагав російським військовим під час тимчасової окупації Київської області. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на офіційний сайт СБУ.

СБУ викрили жителя Бучі, який добровільно співпрацював з росіянами та був у каральних рейдах

СБУ викрили жителя Бучі, який співпрацював з росіянами. Фото з відкритих джерел

За твердженням СБУ чоловік з власної ініціативи співпрацював з росіянами, входив до каральних загонів і фізично знищував учасників українського опору. Російські війська видали колаборанту вогнепальну зброю та уніформу. Служба безпеки повідомляє, що встановлені злочинні дії чоловіка, який на російському БТРі увірвався в будинок знайомого та проводив там обшук.

Росіяни зраднику пропонували місце в окупованих органах влади.

Колаборант вирішив приховати свої злочинні дії та вступив до добровільного батальйону, таким чином чоловік хотів приховати свої вчинки. СБУ стверджує, що зрадник планував продовжувати співпрацю з росіянами для передачі інформації про переміщення українських військ та техніки в регіоні.

Військовий кореспондент Андрій Цаплієнко повідомляє зі своїх джерел ім’я зрадника. За словами журналіста мова йде про Андрія Кобця, що займався підприємницькою діяльністю.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про ім'я та фото чоловіка, який координував удари 10 жовтня по Києву. Ним виявився уродженець столиці України, який зараз проживає в тимчасово окупованому Криму. Саме 10 жовтня по Україні загалом було випущено понад 80 ракет.

Також "Коментарі" писали про спортсменку з Росії, яка виступила на підтримку режиму Путіна. Молода тенісистка довгий час жила в Україні та тренувалась в Одесі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини