Головна Новини Суспільство Війна з Росією СБУ відпрацювала на відмінно: серед кадировців та колаборантів на Запоріжжі багато 300-х
commentss НОВИНИ Всі новини

СБУ відпрацювала на відмінно: серед кадировців та колаборантів на Запоріжжі багато 300-х

Спецслужба вдарила безпілотниками по "виборчій дільниці" у м. Кам'янка-Дніпровська тоді, коли там проходив збір "голов дільничних виборчих комісій" всього району

30 серпня 2023, 12:27
Поділіться публікацією:

СБУ влаштувала чергову бавовну "кадировцям" та колаборантам, які готувалися до так званих "виборів" на тимчасово окупованій частині Запорізької області. Українські безпілотники прицільно відпрацювали по "виборчій дільниці" у місті Кам'янка-Дніпровська тоді, коли там проходив збір "голів дільничних виборчих комісій" всього району. Як передає портал "Коментарі", про це пише УНІАН, посилаючись на джерело у спецслужбі.

СБУ відпрацювала на відмінно: серед кадировців та колаборантів на Запоріжжі багато 300-х

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

"На шабаш зібралося понад 30 зрадників, яких охороняли російські військові, зокрема, "кадировці". Під час зборів хотіли організувати роздачу бюлетенів та кабінок для голосування. СБУ за допомогою ударних дронів "підкоригувала" плани окупантів", — зазначив співрозмовник інформагентства.

Атака сталася кількома хвилями. Зазначається, що її точні наслідки можна буде оцінити згодом, проте вже зараз відомо про багатьох поранених.

Місто оточене російськими військовими, які активують свої засоби радіоелектронної боротьби, протиповітряної оборони та інше озброєння. Однак, як виявилось, захистити зрадників вони можуть лише на словах.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у ніч із 29 на 30 серпня Росія перебувала під наймасштабнішою атакою безпілотників з початку повномасштабного вторгнення в Україну. Під ударом знаходилися центральна та південно-західна частини країни-агресора. Традиційно в Міноборони РФ відрапортували про нібито успішне відбиття атаки, але багато руйнувань потрапили на відео очевидців і вже є в мережі.

Також видання "Коментарі" повідомляло – що робить Кремль після загибелі Пригожина – чи може це відобразитися на війні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини