Головна Новини Суспільство Війна з Росією СБУ показала зрадників, які перейшли на бік ворога в Херсонській області (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

СБУ показала зрадників, які перейшли на бік ворога в Херсонській області (ФОТО)

Так зване МВС придушує опір та залякує мешканців тимчасово окупованих територій

14 вересня 2022, 23:33
Поділіться публікацією:

В СБУ слідчі ідентифікували зрадників з Херсонської області. Вони пішли "служити" до лав так званого "МВД РФ". Відповідні фото та інформація про цих колаборантів з'явилася на сторінці Служби безпеки України.

СБУ показала зрадників, які  перейшли на бік ворога в Херсонській області (ФОТО)

СБУ встановила зрадників, які перейшли на бік ворога (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що під час оперативної роботи правоохоронці знайшли та встановили ще  6 зрадників, що перейшли на бік російських окупантів в тимчасово окупованій Херсонській області.

 "Головне управління МВД по Херсонській області" — фейковий орган, залякує місцевих, придушує опір. Там до потерпілих застосовують погрози фізичної розправи, насильство та тиск. Наразі вже  задокументовано факти викрадення і катування людей.

У Службі безпеки знайшли 6 "працівників", яким повідомили про підозру у колабораційній діяльності. Правоохоронці зібрали інформацію про кожного зрадника та задокументували їх злочини та встановили місця їх перебування, маршрути переміщення.

СБУ показала зрадників, які  перейшли на бік ворога в Херсонській області (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що СБУ ідентифікувала колаборантів, які вступили до лав окупаційного "МВС РФ" на Запоріжжі. СБУ ідентифікувала всіх колаборантів, які вступили до лав окупаційного "МВС РФ" у Запорізькій області. Про це повідомляється на офіційній сторінці Служби безпеки України у соціальній мережі Facebook. Повідомляється, що під час оперативних дій співробітники СБУ зібрали всі установчі дані на кожного колаборанта, задокументували злочинну діяльність та встановили місця їхнього перебування та маршрути переміщення, адже вони ховаються від правосуддя на тимчасово окупованій території Запорізької області.

 

  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини