Головна Новини Суспільство Війна з Росією СБУ показала вдосконалену та більш смертоносну зброю (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

СБУ показала вдосконалену та більш смертоносну зброю (ВІДЕО)

СБУ показала нові дрони Sea Baby

6 березня 2024, 16:30 comments4760
Поділіться публікацією:








Як передає портал "Коментарі", фахівці провели тестування нових надводних дронів Sea Baby, виготовлених завдяки масштабному волонтерському збору у 2024 році. Ці "Морські малюки" відрізняються від попередніх як на вигляд, так і за характеристиками.

СБУ показала вдосконалену та більш смертоносну зброю (ВІДЕО)

СБУ. Фото: з відкритих джерел

"Перший зразок у цій партії, який СБУ показала під час тестувань, отримав назву "Авдіївка". Він відрізняється від попереднього покоління, у тому числі і зовнішнім виглядом. Sea baby 2024 року випуску — це дрон нового покоління, вдосконалений і ще більш смертоносний для ворога", – йдеться у підписі під відео.

Зазначається, що "Авдіївка", подібно до інших дронів, пройде повний цикл морських випробувань. Команда розробників СБУ адаптуватиме новітнє бортове озброєння, спеціально сконструйоване та виготовлене для використання на багатоцільових платформах, як Sea Baby.

"Новий SeaBaby 2024 має вдосконалені технічні характеристики, велику бойову та маневрену здатність. Він може доставити майже тонну вибухівки на понад тисячу кілометрів. СБУ задумувала цей дрон як універсальну платформу, на якій розміщуватиметься різне озброєння", — розповів бригадний генерал СБУ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російський корабель "Сергій Котов" був атакований морськими дронами "Magura V5" та отримав одразу три пошкодження. Його вартість – 65 мільйонів доларів. Про це йдеться у повідомленні ГУР Міноборони України.

Як зазначили українські розвідники, місія відбулася у співпраці з Військово-морськими силами ЗСУ та за підтримки Міністерства цифрової трансформації України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини