Головна Новини Суспільство Війна з Росією СБУ ідентифікувала 30 колаборантів в Луганській області
commentss НОВИНИ Всі новини

СБУ ідентифікувала 30 колаборантів в Луганській області

Україна продовжує виявляти зрадників та намагатиметься їх притягнути до відповідальності.

15 жовтня 2022, 17:41
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Українські спецпризначенці продовжують активно знаходити зрадників та колаборантів на окупованих військовими Росії територіях України. Як повідомляє СБУ їм вдалось виявити 30 нових колаборантів, що працювали на РФ.

СБУ ідентифікувала 30 колаборантів в Луганській області

СБУ ідентифікувала 30 колаборантів. Фото з відкритих джерел

За даними СБУ, окупанти створили свої власні фіктивні органи "генеральної прокуратури" та "мвд", а його члени залякують населення, проводять обшуки та незаконні затримання громадян України. Також СБУ зафіксувала масові факти пограбування місцевих жителів та їх викрадення.

СБУ ідентифікувало кількох таких російських "посадовців". Вони незаконно проникали в квартири людей, повідомляли про якісь фіктивні кримінальні справи проти власників та погрожували вбивством чи насиллям. Відомі факти залякування людей з інвалідністю. Таким особам Служба Безпека України видала підозру заочно.

Також СБУ зафіксували у Старобільському та Сватівському районах колаборантів, які допомагають військовим РФ та намагаються знищити українських патріотів. Українські служби встановили адреси зловмисників та організовують заходи для покарання для колаборантів.

Наразі СБУ не повідомила імена та фото зрадників України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що СБУ встановило координатора ударів по Києву, які відбулись 10 жовтня. Саме в той день по Україні було запущено 84 ракети, 43 з яких вдалось збити силами ЗСУ.

Також "Коментарі" писали про президента України, який назвав російських громадян сліпими та глухими. Такі заяви Володимир Зеленський озвучив під час свого інтерв'ю для німецького телеканалу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини