Головна Новини Суспільство Війна з Росією Саміт миру за участю РФ: чи зможе він зупинити війну
commentss НОВИНИ Всі новини

Саміт миру за участю РФ: чи зможе він зупинити війну

Ймовірно, саміт миру за участю РФ закінчиться простими деклараціями

11 липня 2024, 12:35
Поділіться публікацією:

За даними видання Bloomberg, Київ прагне провести другий саміт миру за участю Росії до президентських виборів у США у листопаді. При цьому військовий, політолог Кирило Сазонов звертає увагу на те, що Bloomberg повідомляє цю інформацію з посиланням на джерела. При цьому вся стаття присвячена тому, що Київ дуже поспішає, бо боїться перемоги Дональда Трампа на виборах у США. Після цього видання розповідає про Трампа

Саміт миру за участю РФ: чи зможе він зупинити війну

Саміт миру

"Отже, можливо ніякого джерела в реальності і немає. Журналісти часто вигадують неназвані джерела, щоб створити інформаційний привід для потрібної теми. Це я можу собі дозволити нахабно писати "Я так думаю", а вони в цій же ситуації несміливо починають плести про неназване джерело. І тоді весь зміст статті в американських виборах", – каже Сазонов.

При цьому він не виключає, що переговори між Україною та Росією справді готуються.

"Я навіть думаю, що це дуже можливо. І там хтось із повноваженнями представлятиме Росію. Але Трамп тут зовсім ні до чого, та й сам Саміт у разі відсутності точок компромісу приречений закінчитися деклараціями", — заявив Сазонов.

Експерт додав, що станом на зараз таких точок для компромісу з Москвою немає.

"На фронті та у світовій політиці нічого істотно не змінилося. Є можливість, що зміниться до осені", — заявив Сазонов.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що за інформацією Bloomberg, один із українських чиновників підтвердив план провести другий Саміт перед виборами в США. Декілька чиновників із західних союзних країн заявили виданню, що будь-яка зустріч має бути ретельно організована з чіткою метою та керованими очікуваннями.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини