Головна Новини Суспільство Війна з Росією Рятувальні роботи завершено: скількох киян вбила Росія під час ракетної атаки
commentss НОВИНИ Всі новини

Рятувальні роботи завершено: скількох киян вбила Росія під час ракетної атаки

В ДСНС оголосили кількість загиблих та поранених після ракетної атаки Росії по Києву 8 липня. Вказали скількох дітей убили російські ракети.

10 липня 2024, 09:33
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Державна служба України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) повідомила про закінчення аварійно-рятувальних та відновлювальних робіт в Києві після ракетної атаки Росії 8 липня. За інформацією ДСНС, Росія вбила у Києві 33 людини, з них 5 дітей.

Рятувальні роботи завершено: скількох киян вбила Росія під час ракетної атаки

33 людини загинуло через ракетний удар Росії. Фото з відкритих джерел

В ДСНС оголосили, що рятувальна операція у Києві завершена після ракетного удару Росії. 

"Аварійно-рятувальні та відновлювальні роботи в Києві завершено. Це були трагічні, напружені та виснажливі дні. Ворог вкотре підтвердив свій статус "країни-терориста". Надзвичайні рятувальники та десятки одиниць техніки безупинно розбирали завали, намагаючись врятувати кожне життя", — йдеться в повідомленні ДСНС.

Служба з надзвичайних ситуацій оголосила кількість загиблих, поранених та врятованих після масованого ракетного удару Росії по столиці України.

"Внаслідок ворожого обстрілу 8 липня в Києві загинуло 33 особи, з них 5 дітей. Також 121 особа постраждала, з них 10 дітей. 11 осіб  врятовано", — повідомили в ДСНС.

Нагадаємо, що після масованої ракетної атаки по столиці України, у Києві тривали рятувально-пошукові операції в восьми з десяти районах. Росіяни влучили у житлові будинки та медичні заклади, зокрема постраждала дитяча лікарні "Охматдит" та клініці "Адоніс".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Сполучені Штати назвали, хто несе відповідальність за російський ракетний удар по дитячій лікарні "Охматдит" у Києві.

Також "Коментарі" писали про те, як в Кремлі Дмитрій Пєсков відреагував на ракетний удар РФ по дитячій лікарні в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини