Головна Новини Суспільство Війна з Росією Рятувальна операція завершена: кількість жертв зросла
commentss НОВИНИ Всі новини

Рятувальна операція завершена: кількість жертв зросла

Пошуково-рятувальну операцію в Костянтинівці завершено – число жертв зросло до 17

6 вересня 2023, 20:19
Поділіться публікацією:

МВС України заявило про завершення пошуково-рятувальної операції в Костянтиновці на Донеччині, де сьогодні вдень рашисти нанесли артилерійський удар по ринку. Про це повідомляють "Коментарі".

Рятувальна операція завершена: кількість жертв зросла

Рятувальна операція на ринку в Костянтиновці. ФОТО - МВС України

"Станом на 18:00, унаслідок російського обстрілу 17 осіб загинули та 32 отримали поранення", – йдеться в повідомленні.

Раніше сьогодні президент України повідомляв про 16 загиблих. Володимир Зеленський назвав рашистів нелюдями.

"Коли хтось у світі ще намагається мати справу з чимось російським, це означає заплющувати очі на реальність. Наглість зла. Зухвалість підлості. Повномасштабна нелюдь", — заявив Володимир Зеленський. — "На цей час артилерія російських терористів убила 16 людей у місті Костянтинівці, Донецька область. Звичайний ринок. Магазини. Аптека. Люди, які нічим не завинили. Багато поранених". 

Костянтинівка — місто в Краматорському районі Донецької області, центр Костянтинівської міської громади. Звільнене від терористичного підрозділу російських найманців та місцевих колаборантів 5 липня 2014 року в ході проведення АТО силами Національної гвардії України та військовими підрозділами. Станом на 2017 рік, тут проживало 78 тисяч осіб. Місто розташоване в північній частині Донецької області на річці Кривий Торець.

Тим часом, США попередили Кім Чен Ина про "наслідки" за підтримку РФ. США закликали північнокорейського диктатора дотримуватися взятих на себе зобов'язань.

Суд у ЄС зняв санкції з російського бізнесмена. Суд врахував, що Шульгін залишив пост гендиректора Ozon Group і вийшов з Ради директорів 11 квітня 2022 року.

А ЗСУ націлилися на звільнення нового міста на півдні. Збройні сили України зосередилися на прориві добре захищеної ділянки території.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини