Головна Новини Суспільство Війна з Росією Рух пішов: на Запоріжжі окупанти вивозять награбоване майно до Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Рух пішов: на Запоріжжі окупанти вивозять награбоване майно до Криму

За даними Генштабу ЗСУ, окупанти вивозять майно з тимчасово окупованих територій на Запоріжжі, які розташовані найближче до фронту

9 травня 2023, 08:17
Поділіться публікацією:

З окупованих територій Запорізької області окупанти вивозять награбоване майно у напрямку Криму. Як передає видання "Коментарі", про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Рух пішов: на Запоріжжі окупанти вивозять награбоване майно до Криму

Окупанти. Фото: з відкритих джерел

"Російські окупанти не припиняють грабувати громадян України, підприємства та державні установи на тимчасово захоплених територіях Запорізької області", – йдеться у повідомленні.

За інформацією Генштабу, для вивезення награбованого майна з населених пунктів, розташованих неподалік лінії бойового дотику, загарбники залучають водіїв та власників вантажівок з-поміж місцевих колабораціоністів.

Колони з награбованим майном прямують у бік тимчасово окупованого Криму.                                                                                          

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія продовжує активно атакувати Україну ракетами та дронами. Тим часом Головне управління розвідки Міноборони України попереджає, що спецслужби країни-агресора можуть влаштувати до сакрального для РФ 9 травня провокації, причому спрямовані проти російського ж цивільного населення. Раніше повідомлялося, що на території Брянської та Курської областей можуть влаштувати імітацію захоплення заручників із перевдяганням у форму українських військових. Про що говорять останні дії країни-агресора? Звідки така залежність від "сакральних дат" і такий потяг до провокацій та взагалі імітації процесів? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло, чи варто громадянам України в окупації брати російський паспорт: що думають українці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини