Головна Новини Суспільство Війна з Росією Рух "Атеш" говорить про підготовку росіян до масштабної військової операції: виявили 30 цистерн з паливом у Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Рух "Атеш" говорить про підготовку росіян до масштабної військової операції: виявили 30 цистерн з паливом у Криму

Росіяни, ймовірно, готуються до масштабної військової операції та почали перевозити паливо для важкої техніки через Крим.

20 грудня 2023, 09:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Повстанський рух "Атеш", який створений українцями та кримськими татарами після повномасштабного вторгнення Росії, виявив можливу підготовку російських сил до нової військової операції.

Рух "Атеш" говорить про підготовку росіян до масштабної військової операції: виявили 30 цистерн з паливом у Криму

Цистерни з паливом в Криму: Фото: рух "Атеш"

Агенти руху "Атеш" ведуть спостереження за переміщенням техніки, особового складу та займаються ліквідацією російських військових у Криму. Цього разу "Атеш" виявив близько 30 цистерн з паливом на залізничному вокзалі у селищі Гвардійське поблизу Сімферополя.

"Це свідчить про підготовку до масштабних військових операцій, які потребують більшої кількості палива", — вважають у повстанському русі.

Разом з тим, поблизу селища Пушкіно, де раніше було виявлено скупчення військової техніки, вона відсутня. Згідно з даними "Атеш" від місцевих жителів, дислокація росіян була тимчасова і наразі техніку перекинули у невідомому напрямку.

Також агенти "Атеш" помітили "дивні події в останні дні", які пов’язанні з мобілізаційними рухами на півострові.

"На вокзалах міста Джанкоя з самого ранку стоїть автомобіль росгвардії, який забирає мобілізованих. Спецтранспорт та військова поліція контролюють процес", — пише "Атеш" та додає, що на залізничних коліях відсутня військова техніка.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що майор ЗСУ розповів про складну ситуацію на одному з напрямків, де росіяни перейшли до наступальних дій.

Також "Коментарі" писали про фінську державну залізничну компанію, яка конфіскувала у Росії поїзди після тривалого процесу переговорів та ультиматумів з боку Москви. Росіяни лютують через такі дії Фінляндії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/atesh_ua/2972
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини