Головна Новини Суспільство Війна з Росією Розвідка вдарила по трьох аеродромах Росії: стали відомі деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Розвідка вдарила по трьох аеродромах Росії: стали відомі деталі

БПЛА дістали аеродром "Оленья", що розташований від українського кордону на відстані близько 1800 кілометрів

27 липня 2024, 15:25
Поділіться публікацією:

У ніч на 27 липня та вранці цього ж дня в результаті операції Головного управління розвідки Міністерства оборони було атаковано військовий аеродром Росії в Енгельську, аеродроми "Дягілєво" та "Оленья", де було пошкоджено бомбардувальник Ту-22М3. Як передає портал "Коментарі", про це пише низка українських ЗМІ, посилаючись на джерела у спецслужбах.

Розвідка вдарила по трьох аеродромах Росії: стали відомі деталі

Ту-22М3. Фото: із відкритих джерел

Зазначається, що внаслідок попадання дрона по аеродрому "Оленья" в Мурманській області попередньо зафіксовано пошкодження дальнього надзвукового бомбардувальника-ракетоносця ТУ-22М3.

Цікаво, що цей аеродром розташований від українського кордону на відстані близько 1800 км.

Повідомляється, що перші вибухи на території військового аеродрому в Дягілєві пролунали близько 06:00 за місцевим часом. На аеродромі дислокується 43 центр бойового застосування та перенавчання ворожого льотного складу.

Тут, зокрема, базуються літаки Ту-95МС, Ту-22М3, Ту-134УБЛ та Іл-78 та розташований авіаційний ремонтний завод. Вибухи на аеродромі Енгельс, де розташована російська стратегічна авіація, пролунали близько 08:00.

Крім цього, внаслідок атаки дронів-камікадзе було вражено нафтопереробний завод у Рязані. Результати влучення дронів по інших ворожих військових об'єктах уточнюються, додали у розвідці.

Читайте також на порталі "Коментарі" — командувач Нацгвардії Олександр Півненко заявив, що в найближчий місяць-півтора армія РФ втратить можливість вести активні штурми і перейде до оборони. Водночас, представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов уточнив, що у РФ суттєві проблеми набору "гарматного м'яса", це вплине на ситуацію на фронті. Враховуючи ті повідомлення, які є в інформаційному полі, чи справді російський наступ може захлинутися? Чого чекати на фронті у найближчі місяці? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини