Головна Новини Суспільство Війна з Росією Розвідка Естонії дізналася, чи змінить ситуацію на фронті участь солдатів КНДР у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

Розвідка Естонії дізналася, чи змінить ситуацію на фронті участь солдатів КНДР у війні

Розвідка Естонії вважає, що участь солдатів КНДР у війні може змінити ситуацію на фронті тільки в тому випадку, якщо війська прибуватимуть за наростаючою

сьогодні, 15:06
Поділіться публікацією:

Участь північнокорейських солдатів у війні РФ проти України не змінить ситуацію на фронті. Як передає портал "Коментарі", такого висновку дійшли в розвідцентрі Сил оборони Естонії, повідомляє "ERR".

Розвідка Естонії дізналася, чи змінить ситуацію на фронті участь солдатів КНДР у війні

Військові КНДР. Фото: з відкритих джерел

Глава розвідцентру Сил оборони Естонії полковник Антс Ківісельг заявив, сам факт того, що Путін змушений звертатися до Пхеньяну за допомогою з людськими ресурсами вже багато про що говорить. У Росії очевидно проблеми з підтриманням інтенсивності військової активності.

"У публічних повідомленнях йдеться про те, що чисельність північнокорейських підрозділів може досягати 10 тисяч солдатів і зараз вони перебувають у Східному військовому окрузі Російської Федерації. Є також повідомлення про створення підрозділу чисельністю близько 3 тисяч осіб на базі десантно-штурмової бригади, укомплектованої північнокорейцями, яка Ймовірно, у майбутньому діятиме у Курській чи Брянській областях", – сказав Ківісельг.

Він продовжив, можливе відправлення Північною Кореєю на український фронт таких сил – 3 тисячі осіб чи 10 тисяч осіб – не принесе якихось суттєвих змін на полі бою. Однак, якщо це продовжиться протягом більш тривалого періоду часу, це може відіграти істотну роль у майбутніх боях.

Надання військової допомоги Росії надає керівництву Північної Кореї та Ірану можливості використовувати її у своїх інтересах, пояснив Ківісельг.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Кирило Буданов назвав напрям, куди Росія вже в листопаді залишить близько 11 тисяч військових КНДР.

Також видання "Коментарі" повідомляло – солдати КНДР в Україні: чи це вплине на перебіг війни, як відреагує Захід.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини