Головна Новини Суспільство Війна з Росією Розвідка Британії розповіла, до чого готує Росія свій Чорноморський флот
commentss НОВИНИ Всі новини

Розвідка Британії розповіла, до чого готує Росія свій Чорноморський флот

Росія намагається здійснити блокаду України після виходу з Чорноморської зернової ініціативи.

26 липня 2023, 11:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Британська розвідка вважає, що після виходу зі зернової ініціативи Росія здійснить блокаду українських портів та вже змінює позицію Чорноморського флоту. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на щоденний звіт розвідки Британії.

Розвідка Британії розповіла, до чого готує Росія свій Чорноморський флот

Чорноморський флот Росії. Фото з відкритих джерел

За даними британської розвідки Чорноморська зернова ініціатива пом'якшила військову ситуацію у Чорному морі та портових територіях України, а вихід Росії з неї сприятиме збільшенню масштабів насильства у цьому регіоні.

"Російський Чорноморський флот змінив свою позицію після того, як Росія вийшла з Чорноморської зернової ініціативи, готуючись до блокади України", — заявили у британській розвідці.

Розвідка вказує, що російський корвет "Сергій Котов" опинився у південній частині Чорного Моря та намагається патрулювати шлях кораблів між українськими портами та Босфором. За аналізом британських аналітиків існує можливість, що російський корвет стане одним з тих суден, які будуть займатись перехопленням комерційних кораблів, які прямуватимуть в Україну.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що військовий аналітик пояснив, як Росія потрапила у пастку України після закінчення Чорноморської зернової ініціативи. За його словами Росія тепер не може наблизитись до українських портів, а Чорноморському флоту РФ не вдасться здійснити повну блокаду України.

Також "Коментарі" писали, що у Кремлі повідомили, чи готова Росія повернутись до зернової угоди. А українська розвідка отримала секретну доповідь для вищого керівництва Кремля де, детально описаний довгостроковий план зриву зернової ініціативи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Борис

26 липня 2023, 17:25

Уважаемые господа, поясните мне серому что происходит! Уже 1,5 года идёт война. Ежедневно в интере сообщается о многомиллионных кражах и взятках в военкоматах. И никаких известий, что кого-то посадили с конфискацией имущества, расстреляли в конце концов Ведь кража в период войны должна наказываться беспощадно. Что ВР не может принять соответствующие законы? Они занимаются какими-то никому не интересными делами, например снятие министра культуры и им подобными. может пора их разогнать и ввести диктатуру например генерала Залужного. И ещё один вопрос: за это время Украину обеспечили большим количеством различного вооружения, ракетами и так далее. Конечно это гораздо меньше, чем надо и хотелось. Но прошло уже более года, как на дно была отправлена "москва". И что дальше? Российские корабли гуляют в Чёрном море как на параде! Где ещё потопленные суда? Почти нет мест, в интере, где можно высказать своё возможно высказать своё возмущение, иначе интер был бы заполнен такими осуждениями!


Новини