Головна Новини Суспільство Війна з Росією Розвідка Британії розповіла, де росіяни зазнали найбільших втрат за 2023 рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Розвідка Британії розповіла, де росіяни зазнали найбільших втрат за 2023 рік

За даними британської розвідки, росіяни під Авдіївкою зазнали найбільших втрат за 2023 рік

28 жовтня 2023, 15:04
Поділіться публікацією:

Втрати російських окупаційних військ під Авдіївкою Донецької області, ймовірно, найбільші за 2023 рік. Росіяни не можуть ефективно наступати, як того хоче найвище військово-політичне керівництво. Від цього великі втрати як у живій силі, так і техніці. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у звіті Міноборони Британії у Twitter.

Розвідка Британії розповіла, де росіяни зазнали найбільших втрат за 2023 рік

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Фахівці Міноборони Британії зазначають, що протягом останнього тижня в районі Авдіївки продовжуються запеклі битви. Російські війська почали наступ цьому напрямі у середині жовтня.

За інформацією розвідки, російське командування надіслало під Авдіївку до восьми бригад. Вони зазнали втрат, які, ймовірно, є найбільшими серед російських військ за 2023 рік.

При цьому російські так звані воїнкори критикують тактику військових. Британська розвідка вважає, що характер російського вторгнення залишається таким самим, як і на початку війни. Кремль продовжує ставити завдання щодо окупації набагато більше території, ніж російські військові реально здатні захопити.

Читайте також на порталі "Коментарі" – скільки Росія втратила військових під час наступу на Авдіївку: відповідь міністра Умерова.

Також видання "Коментарі" повідомляло – після невдачі з бліцкригом Кремль зробив ставку на конфлікт "у довгу", чому, серед іншого, допомагає обхід санкцій (дозволяючи агресору клепати ракети), а також недостатню допомогу Україні з боку союзників. На полі бою наразі Сили оборони України мають деякі успіхи у Херсонській та Запорізькій областях, а також на південь від Бахмуту. Тоді як росіяни потужно атакують на Авдіївському напрямку та на Куп'янсько-Лиманському. Експерти поділилися з виданням "Коментарі" думками з приводу того, що зараз відбувається на фронтах російсько-української війни, включаючи військовий і зовнішньополітичний, а також поділилися деякими прогнозами.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини