Головна Новини Суспільство Війна з Росією Розвідка Британії розповіла, чи відмовився Путін від ідеї повного знищення України
commentss НОВИНИ Всі новини

Розвідка Британії розповіла, чи відмовився Путін від ідеї повного знищення України

У британській розвідці вважають, що Кремль говорить про переговори лише для видимості, а насправді не відмовився від ідеї знищення України

24 серпня 2024, 15:18 comments2065
Поділіться публікацією:

Британська розвідка зазначає, що, незважаючи на заяви російських чиновників про готовність до переговорів, Росія не відмовилася від своїх початкових цілей щодо України. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у розвідувальному огляді Міністерства оборони Великої Британії.

Розвідка Британії розповіла, чи відмовився Путін від ідеї повного знищення України

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

Британські фахівці навели заяву російського екс-віце-прем'єра, "сенатора" від окупованої частини Запоріжжя Дмитра Рогозіна, який нещодавно вихвалявся знищенням українських книг, закликав "знищувати українськість у зародку" і заявляв, що будь-яке перемир'я з Україною означатиме "вірну смерть для наших" дітей”.

"Ці коментарі – останні із давньої низки українофоських заяв російських посадовців високого рівня, спрямованих на заперечення і погрози українській ідентичності та культурі. Ймовірно, всередині російської держави багато осіб, які націлені на досягнення максималістичних цілей у війні, включно зі знищенням української культури, ідентичності та держави. Попри нібито прагнення Росії до переговорів, як повторював речник Кремлі Дмітрій Пєсков 1 липня 2024 року", – нагадали аналітики.

В огляді також нагадали заяву правителя Росії Володимира Путіна у 2017 році про те, що "не всі країни мають суверенітет".

Читайте також на порталі "Коментарі" — британська розвідка дізналася, який месенджер вирішила заблокувати Москва.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Росія значно збільшила кількість військових у Курській області після того, як минулого тижня, коли до регіону зайшли українські війська, зіткнулася з проблемою "дезорганізації та безладдя". Про це йдеться у новому звіті розвідки Великобританії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини