Головна Новини Суспільство Війна з Росією Розвідка Британії дізналася, кого Путін намагається підкупити та які можуть бути наслідки
commentss НОВИНИ Всі новини

Розвідка Британії дізналася, кого Путін намагається підкупити та які можуть бути наслідки

Володимир Путін хоче бути впевненим у тому, що російські військові налаштовані продовжувати війну проти України

13 квітня 2024, 13:05 comments2209
Поділіться публікацією:

Путінський режим намагається підкупити російських військових, щоб продовжити війну проти України, а також заохотити росіян вступати до лав окупаційної армії. Але це може спричинити наслідки для економіки РФ. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому огляді Міноборони Британії у Twitter (X).

Розвідка Британії дізналася, кого Путін намагається підкупити та які можуть бути наслідки

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

Зазначається, що 6 квітня російський диктатор Володимир Путін ухвалив два закони про підтримку військовослужбовців та їхніх сімей, які воюють проти України.

Перший закон звільнив окупантів від сплати відсотків за споживчими кредитами та кредитними канікулами. Це випливає із закону від жовтня 2022 року, що звільнив мобілізованих та інших учасників російського вторгнення від нарахування пені за прострочення платежів за житло, комунальні послуги, кредити та заборгованість за кредитними картками.

Другий закон, підписаний Володимиром Путіним, змінив російський трудовий кодекс та забороняє роботодавцям звільняти вдів російських військовослужбовців протягом одного року від дня смерті чоловіка.

"Кремль, ймовірно, запровадив ці закони в надії заспокоїти російських військовослужбовців, фінансово заохотити більше новобранців приєднатися до війни в обмін на державні виплати та обмежити критику з боку дружин загиблих військовослужбовців", — вважають британські аналітики.

Британська розвідка зазначає, що будь-які платіжні канікули можуть спричинити довгострокові наслідки для російської економічної ситуації та перспектив.

Зазначимо, що раніше британська розвідка повідомляла, що подібним методом російський диктатор намагається підкупити російських олігархів. Конфісковані в Росії підприємства роздають прокремлівським бізнесменам. Таким чином, Володимир Путін створює з прихильників війни з Україною нову "еліту".

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Росії почалися проблеми із запуском своїх найкращих ракет: британська розвідка розкрила деталі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини