Головна Новини Суспільство Війна з Росією Розстріл українських бійців у Нью-Йорку: нові факти від АЗОВ про дії окупантів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Розстріл українських бійців у Нью-Йорку: нові факти від АЗОВ про дії окупантів (ВІДЕО)

Азовці разом з 49-м батальйоном захопили росіянина, причетного до розстрілу українських військовополонених у Нью-Йорку

сьогодні, 19:01
Поділіться публікацією:








Бійці полку "Азов" у співпраці з 49-м окремим штурмовим батальйоном взяли в полон російського військовослужбовця, який був частиною групи, що розстріляла українських військовополонених у Нью-Йорку. Про це йдеться в відео допиту полоненого росіянина.

Розстріл українських бійців у Нью-Йорку: нові факти від АЗОВ про дії окупантів (ВІДЕО)

Розстріл українських бійців. Фото: скріншот

Жорстокий інцидент зафіксований на відео з безпілотника, на якому видно, як окупанти стріляють у беззбройних захисників України. Під час допиту полонений розповів про систематичні вбивства, які вчиняються його підрозділом, зокрема щодо своїх солдатів за відмову виконувати накази.

Сили спеціального призначення "Азов" спільно з 49-м окремим штурмовим батальйоном здійснили успішну операцію, в результаті якої було захоплено російського солдата, який брав участь у розстрілі українських військовополонених. Цей жахливий злочин потрапив на відео з дрона, що підтверджує безжальність окупантів. На допиті полонений зізнався, що його підрозділ не лише вбиває полонених, а й навіть розправляється зі своїми ж за відмову йти на "м'ясні" штурми.

З полоненими ввозитись ніколи, полонених нікого не брати. Дали команду розстріляти. Я взагалі не розумію їхніх наказів та їхніх дій. Взяли трьох “обнулити”, – сказав полонений росіянин.

Кадри 18+. Російські військові розстрілюють полонених українських бійців у Нью-Йорку.


Нагадаємо, російські окупанти розстріляли 16 українських військовополонених у районі селищ Миколаївка та Сухий Яр Покровського району Донецької області. У результаті це стало наймасовішим випадком страти українських військовополонених на лінії фронту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини