Головна Новини Суспільство Війна з Росією Розслідувачі розкрили таємницю, як Арестович виїхав з України
commentss НОВИНИ Всі новини

Розслідувачі розкрили таємницю, як Арестович виїхав з України

Колишній радник Офісу Президента Олексій Арестович мав легальні підстави, щоби виїхати з України, тому в нього не було проблем з прикордонниками, заявили в антикорупційному центрі NGL.media, пишуть «Коментарі»

1 лютого 2024, 14:53
Поділіться публікацією:

Колишній радник Офісу президента Олексій Арестович виїхав за межі України завдяки листу від Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Розслідувачі розкрили таємницю, як Арестович виїхав з України

У Арестовича не було проблем на кордоні

"48-річний Олексій Арестович виїхав 4 вересня минулого року у Польщу через пункт пропуску Краківець-Корчова. За даними джерела NGL.media у прикордонній службі, підставою для його виїзду став лист Головного управління розвідки МО України"
, – йдеться у публікації.

Розслідувачі нагадали, що протягом повномасштабної війни Арестович неодноразово виїздив за межі України, але завжди повертався. Дозвіл на виїзд він отримував не лише від ГУР, але також від голови Держприкордонслужби та Офісу Президента.

Разом з тим, в ГУР та в ДПСУ відмовлялися коментувати обставини останнього виїзду Арестовича, після якого він назад вже не повернувся.

Нагадаємо, як писали "Коментарі", колишній радник Офісу Президента повідомив, що він знаходиться в Нью-Йорку. Разом з тим, він відмовився коментувати, яким чином йому вдалося виїхати з України. Блогер лиш додав, що це – "державна таємниця". Потім він все ж уточнив, що виїхав на законних підставах, тому не мав жодних проблем на кордоні.

Як повідомляли "Коментарі", Олексій Арестович розповідав, що у США він знаходиться, як  "незалежний експерт з українського питання". Також він заявив, що його робота спрямована на надання допомоги Україні, а життя в Нью-Йорку пов'язане з різними програмами та незабаром завершиться.

Крім того, Арестович розповів про свою квартиру в престижному районі Нью-Йорка — біля Central Park. Відповідаючи на питання, коли він збирається повернутися в Україну, він заявив, що дуже хоче додому і кримілальні справи, що відкриті, його не лякають. Але він має ще два проєкти в Європі. Разом з тим, колишній радник Офісу президента заявив, що готовий піти на фронт, якщо його мобілізують.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://ngl.media/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини