Головна Новини Суспільство Війна з Росією Арестович розповів, як виїхав за кордон та чи готовий піти на фронт
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович розповів, як виїхав за кордон та чи готовий піти на фронт

Арестович стверджує, що перебуває в США як "незалежний експерт з українського питання".

24 січня 2024, 20:08 comments1122
Поділіться публікацією:

Колишній радник Офісу президента України Олексій Арестович, що наразі знаходиться з родиною в Нью-Йорку, відмовився розкривати подробиці свого виїзду з України в інтерв'ю блогерці Анні Олицькій.

Арестович розповів, як виїхав за кордон та чи готовий піти на фронт

Олексій Арестович (фото з відкритих джерел)

У відповідь на запитання він посміхнувся та заявив, що це "державна таємниця".

"З депутатських груп або Порошенка, або "Голосу", зараз не пригадую, направили до ДПС України запитання: "Як виїхав Арестович?" Відповідь ДПС опублікували у соціальних мережах. Там було написано: "Державна таємниця", — сказав Арестович.

Вона все-таки обережно намагалася дізнатися відповідь та уточнила, чи може він надати пояснення для свого перебування за кордоном під час війни.

"Ну, якось виїхав. Законно, звісно. На кордоні проблем не було", — відповів він.

За словами Арестовича, він знаходиться сьогодні у США як "незалежний експерт з українського питання". Також він заявив, що його робота спрямована на надання допомоги Україні, а життя в Нью-Йорку пов'язане з різними програмами та незабаром завершиться.

"У мене є тут декілька програм, у яких я брав участь. Вони, до речі, закінчуються вже. Можна сказати, що моя діяльність мала певну дотичність до того, щоб Україні надали наступний транш допомоги... Я тут як незалежний експерт з України", — сказав Арестович.

 Також він кілька разів розповів про свою квартиру в престижному районі Нью-Йорка — біля Central Park. Де на Мангеттені з ним мешкає родина.

Відповідаючи на питання, коли він збирається повернутися в Україну, Арестович заявив, що дуже хоче додому і кримілальні справи, що відкриті, його не лякають. Але він має ще два проєкти в Європі.

"У мене зараз в Європі ще два проекти. От коли закрию, тоді і поїду додому. Я дуже хочу додому. Ті кримінальні справи, які відкрили, мене не лякають взагалі".

Також  Арестович заявив, що готовий піти на фронт, якщо його мобілізують.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Арестович зробив нову скандальну заяву

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини