Головна Новини Суспільство Війна з Росією Розмова з главою Пентагону закінчилася як слід: Рєзніков анонсував «хороші новини»
commentss НОВИНИ Всі новини

Розмова з главою Пентагону закінчилася як слід: Рєзніков анонсував «хороші новини»

Глава Міноборони України розраховує, що невдовзі ЗСУ отримають ще більше озброєння від союзників.

7 липня 2023, 07:05
Поділіться публікацією:

Міністр оборони України Олексій Резніков провів телефонну розмову зі своїм американським колегою Ллойдом Остіном, після чого анонсував "хороші новини". Як передає портал "Коментарі", своєю думкою міністр поділився на Twitter.

Розмова з главою Пентагону закінчилася як слід: Рєзніков анонсував «хороші новини»

Резніков і Остін. Фото: із відкритих джерел

"Обговорили поточну ситуацію на передовій та подальші кроки контрнаступної операції, а також інші актуальні питання. Ми звірили годинник перед наступним засіданням UDCG у форматі "Рамштайн", яке відбудеться невдовзі після Вільнюського саміту НАТО", — написав Олексій Резніков.

За словами глави українського оборонного відомства, міністри також говорили про нові проекти, пов'язані з постачанням різних видів боєприпасів.

На тлі цього Олексій Рєзніков анонсував "хороші новини".                                                                                                                                                              

Зазначимо, в інтерв'ю "ABC News" президент України Володимир Зеленський також наголосив на необхідності збільшення обсягів поставок Україні західного озброєння. За словами президента, від термінів поставок і, звичайно, самих обсягів поставок Заходом озброєння, залежать життя українців, які продовжують відстоювати свою незалежність і суверенітет.

Читайте також на порталі "Коментарі" — українські наступальні дії тривають уже понад місяць. Зіткнувшись із масою перешкод, неспішно, але неухильно ЗСУ просуваються вперед. Що можна сказати про ситуацію на полях битв (військових і не лише), про дипломатичну та інформаційну складову нашого контрнаступу на даний момент? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини