Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Розділена Україна" потрапила у топ-10 ризиків 2024 року: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

"Розділена Україна" потрапила у топ-10 ризиків 2024 року: деталі

Журнал The Time назвав топ-10 ризиків 2024 року

9 січня 2024, 21:34
Поділіться публікацією:

"Розділена Україна" зайняла третє місце у рейтингу журналу The Time, який склав топ-10 найбільших світових ризиків 2024 року. Про це йдеться у публікації The Time, передає портал "Коментарі".

"Розділена Україна" потрапила у топ-10 ризиків 2024 року: деталі

Проблеми України у поточному році зростатимуть. Фото з відкритих джерел

The Time пише, що у 2024 році Україна залишається де-факто розділеною тоді, як Росія має ініціативу на полі бою та матеріальну перевагу.

Журнал вважає, що цей рік може стати переломним у війні, якщо Україна найближчим часом не розв'яже свої проблеми з кадрами, не збільшить виробництво зброї та не розробить реалістичну військову стратегію.

Інакше, припускає видання, територіальні втрати України можуть виявитися постійними та, можливо, будуть розширюватися.

The Time відзначає, що політична і матеріальна підтримка Києва з боку США слабшає на тлі лише незначних перспектив покрашення рівня європейської допомоги.

Крім того, пише видання, Україна "відчайдушно потребує додаткових військ".

The Time припускає, що у 2024 році Київ піде на більший військовий ризик, включно з ударами по більшій кількості цілей на території Росії, які спровокують безпрецедентну відповідь Росії та можуть втягнути у війну країни НАТО.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за підсумками останніх трьох місяців інтенсивних штурмових дій у Донецькій і Харківській областях російські загарбники не змогли досягти відчутних результатів. При цьому окупанти зазнали величезних втрат в особовому складі і техніці. Під час зимового наступу окупанти втратили понад 400 одиниць бойової техніки. Однак значні втрати не допомогли Росії бодай наблизитися до захоплення міст Куп'янськ і Авдіївка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

9 січня 2024, 22:13

Якщо? Гниле не дасть плодів. Все вже відбулось. Достатньо подивитись історію. Коли в останнє в Україні були успіхи? З 998 року, так зване хрещення юдейським богом, зрада своїх і знущання над вірянами - жодного. А зараз? Подивимось "передголодоморну" колективізацію. Ти хто мав власність, так звані куркулі, чинили спротив - їм було що втрачати. Зараз власники, в т.ч. корумповане чиновництво, а для чиновницької (особливо юдейської) касти державні посади вже стали приватною власністю, їх ніхто не позбавляє і не скорочує, тільки набувають купуючи та іншими темними шляхами - тотально байдужі. Хто і за що воює?


Новини