Головна Новини Суспільство Війна з Росією РосЗМІ повідомляють про план Кремля вже цієї зими захопити Львів, Луцьк та Київ
commentss НОВИНИ Всі новини

РосЗМІ повідомляють про план Кремля вже цієї зими захопити Львів, Луцьк та Київ

Мобілізований із РФ розповів ЗМІ, які чутки ходять серед військових у Білорусі

2 грудня 2022, 14:30 comments3026
Поділіться публікацією:

Кремль концентрує війська у Білорусі не лише для того, щоб мобілізовані там проходили навчання на полігонах та тримали українські сили у напрузі, а й для того, щоб готуватися до чергового бліцкригу. Новий план Путіна – спробувати захопити Львів, Луцьк та Київ. Як передає видання "Коментарі", про це російський "чмобик", який знаходиться у Гродно, розповів в інтерв'ю "Новій газеті".

РосЗМІ повідомляють про план Кремля вже цієї зими захопити Львів, Луцьк та Київ

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

Повідомляється, що нібито РФ до середини грудня прижене до Білорусі російських мобілізованих – близько 300 тисяч. Спробує захопити Луцьк та Львів, пройти вздовж українського кордону, відрізаючи шляхи західних постачань озброєнь. Другий удар хочуть спрямувати на Київ. Паралельно планується прорив через Бахмут на Слов'янськ та Краматорськ. Це нібито змусить президента Зеленського до капітуляції.

"Тисячі покладемо відразу. Ні до Києва, ні до Ковеля ми не дійдемо. Путіну явно впарюють цей план як черговий бліцкриг", — вважає чмобік із Росії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна входить до однієї із найскладніших зим у своїй історії. Видання "Коментарі" поцікавилося в експертів, які виклики, потреби та перспективи є в цій ситуації в українського бізнесу.

Також видання "Коментарі" повідомляло — президент США Джо Байден заявив, що готовий вести переговори з російським диктатором Володимиром Путіним, якщо той вирішить закінчити війну в Україні. Але можливі контакти відбудуться лише за консультацій з НАТО, попередив Байден, назвавши огидними дії Путіна в Україні. У Кремлі вже заявили, що не мають наміру припиняти так звану "спеціальну військову операцію". Експерти оцінили перспективи американо-російських, українсько-російських переговорів спеціально для "Коментарів".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

17

2 грудня 2022, 16:39

Ну и пиздоболы здесь собрались, врун на вруне. А чего ожидать, если украинская власть своих граждан не жадеет, гонит необученных, разутых, неодетых на русские танки, а сами сидят в бункерах. Смерть фашистам.


Новини