Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росію знову атакували невідомі безпілотники: у яких областях було гучно
commentss НОВИНИ Всі новини

Росію знову атакували невідомі безпілотники: у яких областях було гучно

Росіяни заявили, що їхня протиповітряна оборона збила як мінімум три безпілотники в трьох областях

11 січня 2024, 09:20 comments1621
Поділіться публікацією:

У Росії в ніч проти 11 січня знову був наліт невідомих безпілотників, які були зафіксовані в кількох регіонах. Як передає портал "Коментарі", про це повідомили у Міноборони країни-окупанта.

Росію знову атакували невідомі безпілотники: у яких областях було гучно

Безпілотники. Фото: з відкритих джерел

Противник заявляє, що його протиповітряна оборона збила щонайменше три БПЛА над територіями Калузької, Ростовської та Тульської областей.

"11 січня близько 04.30 мск припинено спробу київського режиму здійснити терористичну атаку БПЛА літакового типу по об'єктах на території Російської Федерації", — йдеться у повідомленні МО РФ.

Губернатор Калузької області заявив, що на околиці Калуги дрон вибухнув над технічною спорудою насосної станції. Будівля зазнала пошкодження.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російські окупаційні війська продовжують атаки на українські позиції практично по всій лінії фронту. І навіть мають деякий поступ на сході та півдні. Водночас не припиняються ракетні, бомбові та дронові атаки. А тому постачання систем ППО мають вирішальне значення для України, наголошує Інститут вивчення війни (ISW). На тлі того, що у США триває блокування допомоги Україні, Німеччина закликає партнерів до ЄС збільшити підтримку нашої країни. Експерти оцінили для порталу "Коментарі" те, що відбувається на військовому та зовнішньополітичному фронтах.

Також видання "Коментарі" повідомляло – США хочуть удосконалення Україною свого плану боротьби із російським вторгненням, оскільки велика війна триває вже третій рік. Американські партнери планують обговорити це питання з президентом Володимиром Зеленським наступного тижня на Всесвітньому економічному форумі в Давосі. Про це пише "Bloomberg".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини