Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росію запросили на "свято перемоги" до Північної Кореї: кого делегував Путін
commentss НОВИНИ Всі новини

Росію запросили на "свято перемоги" до Північної Кореї: кого делегував Путін

З 25 по 27 липня у КНДР відзначають завершення Корейської війни

25 липня 2023, 15:17
Поділіться публікацією:

Розмови про те, що після заколоту ватажка ПВК "Вагнера" Євгена Пригожина між російським диктатором Путіним та міністром оборони РФ Шойгу зіпсувалися відносини, не відповідають дійсності. Путін не лише довіряє міністру, а й делегує його представляти Росію у КНДР. Саме Сергій Шойгу очолив російську делегацію на святкування 70-річчя закінчення Корейської війни. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини".

Росію запросили на "свято перемоги" до Північної Кореї: кого делегував Путін

Путін та Шойгу. Фото з відкритих джерел

Зазначається, що російська делегація перебуватиме у Північній Кореї з 25 по 27 липня.

Також повідомляється, що Кремль розраховує посилити військові зв'язки із Пхеньяном, а також зміцнити співпрацю між двома країнами, зазначили у Міноборони Росії.

В гості до північнокорейської диктатури також прибуде представник Китаю – заступник голови Постійного комітету Всекитайських зборів народних представників Лі Хунчжун.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російський диктатор Володимир Путін та самопроголошений глава Білорусі Олександр Лукашенко посилили інформаційні операції щодо Заходу, запевняючи, що контрнаступ України нібито провалився, а також заявляючи, що "ЧВК Вагнер" нібито становить загрозу для Польщі. Про це повідомляють аналітики Інституту вивчення війни (ISW), на думку яких, вагнерівська метушня в Білорусі та заяви Путіна з Лукашенком навколо цього – саме ІПСО, а найманці не становлять військової загрози для Польщі чи України, поки не будуть переозброєні механізованою технікою. Чи згодні з цими твердженнями? До чого може призвести гра вагнерівцями на білоруській території, навіщо Кремль намагається "качати" Польщу? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/209958
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини