Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росію визнали державою, що спонсорує тероризм. Чого очікувати далі
commentss НОВИНИ Всі новини

Росію визнали державою, що спонсорує тероризм. Чого очікувати далі

Чи зможе рекомендаційне рішення Парламентської асамблеї НАТО вплинути на політичні та економічні зв'язки Росії з іншими країнами.

28 листопада 2022, 11:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російську Федерацію, 21 листопада, Парламентська асамблея НАТО визнала країною, що спонсорує тероризм. Це є великий крок для ізоляції РФ від решти світу.  Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю народного депутата України, голови національної делегації в Парламентській асамблеї НАТО Єгора Чернова для видання Onet.

Росію визнали державою, що спонсорує тероризм. Чого очікувати далі

Росію визнали країною, що спонсорує тероризм. Фото: з відкритих джерел

Український депутат вважає резолюцію Парламентської асамблеї НАТО важливим аргументом для посилення санкцій проти Російської Федерації.

"Дуже важливо ізолювати Росію від решти світу. І не дати їй можливості заробити", – український депутат Єгор Чернов

Український політик стверджує, що вже подібні прецеденти існують. США раніше визнавали терористичний режим у Північній Кореї, Сирії та Ірані, що означає припинення співпраці з цими країнами. Тобто закінчення економічних, дипломатичних, культурних та будь-яких інших відносин. З часом до США приєднались і інші країни.

За словами Чернова, хоч резолюція Парламентської асамблеї НАТО і має лише рекомендаційний характер, але це своєрідна політична позиція 30 країн, яка є серйозним аргументом для парламентів інших держав. Таким чином, з часом усе більше країн буде визнавати Росію країною, що спонсорує тероризм та припиняти з нею співпрацю.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про хитрість російських військових, яка показала проблеми в армії РФ.

Також "Коментарі" писали про те, що Росія втрачає одного зі своїх найбільших союзників у війні проти України. За допомогою цього союзника російські утворення змогли зупинити армії Гітлера та Наполеона.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини