Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росію атакували «невідомі» БПЛА: які регіони під ударом
commentss НОВИНИ Всі новини

Росію атакували «невідомі» БПЛА: які регіони під ударом

Міноборони РФ повідомило про нову атаку дронів. Раніше БПЛА вже "збивали" над Курською областю

4 листопада 2023, 12:42 comments1307
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", в Росії сьогодні почався тривожно, адже з самого ранку довелося відбиватися від невідомих дронів. Після повідомлень про "збитих" безпілотників у Курській області, нова "атака" наздогнала вже сусідню Білгородщину.

Росію атакували «невідомі» БПЛА: які регіони під ударом

Безпілотник. Фото: з відкритих джерел

Російські пропагандисти прогнозовано пов'язують атаку БПЛА з підступами "київського режиму", мовляв, ЗСУ спробували атакувати область в районі 11:00, стверджує Міноборони РФ. Повідомляється, що місцева ППО знищила всі цілі.

Раніше аналогічним повідомленням відомство Шойгу відзначилося про ранкові вибухи в Курській області. Як повідомляв телеграм-канал Mash, на аеродром Халіно летіло щонайменше три ударні дрони. Однак Міноборони РФ заявило, що "збило" два безпілотники, не згадуючи про аеродром.

Варто зазначити, що російські війська з території РФ постійно атакують українські міста та села, завдають ударів по цивільній інфраструктурі, будинкам українців. Лише в ніч проти 4 листопада Росія атакувала Україну з території прикордонної Курської області дронами типу "Шахед".

Також видання "Коментарі" повідомляло – російський диктатор Володимир Путін підписав закон про відміну ратифікації Договору про всеосяжну заборону ядерних випробувань (ДВЗЯВ). З боку США та ЄС звучать заклики одуматися, але навряд чи на це здатна нинішня РФ. Більше того, там активно намагаються звинуватити Україну в атаках на Курську АЕС. Що може бути використане для ударів українськими АЕС – і Путін уже робив подібні заяви. Про що говорить посилення ядерного брязкання з боку РФ? Як на це реагувати? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Раніше "Коментарі" писали – чи справді світ на порозі Третьої світової війни: як можна зупинити глобальний конфлікт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини