Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російський військовий КамАЗ переїхав авто з людьми між Мелітополем та Бердянськом: загинуло двоє дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський військовий КамАЗ переїхав авто з людьми між Мелітополем та Бердянськом: загинуло двоє дітей

Усі люди загинули на місці аварії, серед них двоє дітей

25 липня 2022, 20:06 comments1420
Поділіться публікацією:

25 липня, на дорозі між містами Мелітополь та Бердянськ сталася страшна ДТП за участю окупантів. російський військовий КамАЗ переїхав легкову автівку з людьми. В результаті аварії троє людей загинуло, серед них є діти. Про цей моторошний злочин написав мер Мелітополя Іван Федоров у Telegram 

Російський військовий КамАЗ переїхав авто з людьми між Мелітополем та Бердянськом: загинуло двоє дітей

КамАЗ з окупантами переїхав авто з людьми між Мелітополем та Бердянськом (фото з відкритих джерел)

На місці загинули дорослі та двоє дітей — 4-річна дівчинка та 12-річний хлопчик.

"Двоє дорослих та діти загинули на місці", — написав Іван Федоров.

На думку мера Мелітополя, цей інцидент навіть не можна називати звірством.

"Те, що навіть не можна назвати звірством, адже рашисти точно не люди й гірші за найдикіших тварин. Сподіваюсь, застануть пекло при житті від наших військових", — написав чиновник.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали по те, що у Херсоні окупанти бояться ходити вулицями через партизанів. В окупованому Херсоні загарбники бояться виходити на вулиці міста, адже через наближення ЗСУ, росте й рух спротиву. Тож патрулі російських окупантів почали виходити на своє чергування в повному екіпіруванні. У повідомленні йдеться, що російські найманці серйозно почали перейматися через дії партизанів, які ще більше активізувалися після наближення ЗСУ до Херсону. Тож тепер, як пише "Спротив", окупанти не виходять на вулиці без засобів захисту.

Також "Коментарі" інформували про те, що через Україну росіянам можуть заборонити в'їзд у західні країни. За ініціативою України росіянам можуть заборонити в'їзд до низки західних країн. У результаті без дозволу на в'їзд можуть опинитися не лише ті особи, які потрапили під санкції через війну в Україні, а й звичайні росіяни, які підтримують путінський режим у його загарбницькій війні проти України.  

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини