Головна Новини Суспільство Війна з Росією Майже не виходять з машини: у Херсоні окупанти бояться ходити вулицями через партизанів
commentss НОВИНИ Всі новини

Майже не виходять з машини: у Херсоні окупанти бояться ходити вулицями через партизанів

Через рух ЗСУ у Херсоні ростуть сили спротиву

24 липня 2022, 23:25
Поділіться публікацією:

В окупованому Херсоні загарбники бояться виходити на вулиці міста, адже через наближення ЗСУ, росте й рух спротиву. Тож патрулі російських окупантів почали виходити на своє чергування в повному екіпіруванні. Про це пише сайт "Спротив", що  створений Силами спеціальних операцій України.

Майже не виходять з машини: у Херсоні окупанти бояться ходити вулицями через партизанів

Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що російські найманці серйозно почали перейматися через дії партизанів, які ще більше активізувалися після наближення ЗСУ до Херсону. Тож тепер, як пише "Спротив", окупанти не виходять на вулиці без засобів захисту.

"Тому, якщо ще кілька днів тому на площі Свободи патруль окупантів був з АК-47 та ледь не в парадній формі, то тепер росіяни не знімають бронежилети та каски навіть сидячи в авто, з якого переважно не виходять. Відтак командування ворога відчуває, що "кон’юктура змінилась", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що херсонські партизани знову передали "привіт" РФПартизанський рух на тимчасово окупованих територіях півдня країни набирає обертів. Так українські патріоти, які діють у тимчасово окупованому Херсоні, звернулися до окупаційних військ із загрозою та попередженням. У відеозверненні йдеться про те, що херсонські партизани продовжують успішно передавати інформацію ЗСУ. Сьогодні, 6 липня, біля залізничного вокзалу було знищено склад із боєприпасами раш*стів. Бажаємо передати нові цілі: Миколаївській шосе, 5-й кілометр, у приміщення компанії Solar знаходяться понад 200 орків; Лютеранська, 1, колишня будівля СБУ – понад 100 раш*стів, Обидва місця спалимо або ми, або ЗСУ”. Крім того, партизани висловили підтримку акції "стоп референдум!"

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини