Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російський штурм не вдався: для кого він став останнім (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський штурм не вдався: для кого він став останнім (ВІДЕО)

Таврійські десантники відбили російський штурм за участі 23 одиниць бронетехніки

сьогодні, 14:54
Поділіться публікацією:

Армія окупантів продовжує штурмувати позиції 79 окремої десантно-штурмової Таврійської бригади цілими колонами: на цей раз російське командування кинуло в атаку 19 бойових броньованих машин та 4 танки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

Російський штурм не вдався: для кого він став останнім (ВІДЕО)

Іллюстративне фото

"Наші десантники вже вкотре організували загарбникам "теплу" зустріч: 5 бронемашин і 1 танк — знищено. Ще 3 ББМ та танк — пошкоджені.

Вціліла бронетехніка побоялась наших протитанкових ракетних комплексів та ударних дронів — і дала задню.

Для 24 окупантів цей штурм став останнім, ще 20 — поранені", – йдеться в повідомленні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Українські військові знищили ЗРК "Бук-М3" російських окупантів 

У ніч на 21 жовтня підрозділи Сил безпілотних систем Збройних Сил України у взаємодії з іншими складовими Сил оборони, в рамках виконання завдань щодо виявлення та знищення засобів протиповітряної оборони противника, уразили зенітний ракетний комплекс "Бук-М3". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Комплекс перебував за близько 60 кілометрів від лінії бойового зіткнення. Залежно від модифікації його вартість може складати від 40 до 50 млн доларів США.

Читайте також: Вранці 20 жовтня 2024 року у яблуневому саду села супонєво під брянском на росії знайшли труп воєнного злочинця ґолєнкова дмітрія владіміровіча. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління розвідки Міноборони України.

ґолєнков ― пілот 52-го важкого бомбардувального авіаполку вкс рф (в/ч 33310), який базується на аеродромі "шайковка" та має на озброєнні бомбардувальники Ту-22М3. Воєнний злочинець обіймав посаду начальника штабу російської авіаційної ескадрильї.

До яких злочинів причетний окупант – читайте за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини