Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські військові знищили ЗРК «Бук-М3» російських окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські військові знищили ЗРК «Бук-М3» російських окупантів

Сили оборони України завдали удару по дороговартісному ракетному комплексу

сьогодні, 14:08
Поділіться публікацією:

У ніч на 21 жовтня підрозділи Сил безпілотних систем Збройних Сил України у взаємодії з іншими складовими Сил оборони, в рамках виконання завдань щодо виявлення та знищення засобів протиповітряної оборони противника, уразили зенітний ракетний комплекс "Бук-М3". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Українські військові знищили ЗРК «Бук-М3» російських окупантів

Ліквідація ЗРК окупантів. Фото: Генштаб ЗСУ

Комплекс перебував за близько 60 кілометрів від лінії бойового зіткнення. Залежно від модифікації його вартість може складати від 40 до 50 млн доларів США.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Страшні обстріли Дніпра та Кременчука: в росії ліквідували пілота, причетного до "смертельнихударів"

Вранці 20 жовтня 2024 року у яблуневому саду села супонєво під брянском на росії знайшли труп воєнного злочинця ґолєнкова дмітрія владіміровіча. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління розвідки Міноборони України.

ґолєнков ― пілот 52-го важкого бомбардувального авіаполку вкс рф (в/ч 33310), який базується на аеродромі "шайковка" та має на озброєнні бомбардувальники Ту-22М3. Воєнний злочинець обіймав посаду начальника штабу російської авіаційної ескадрильї.

Причетний до ракетних ударів по українських цивільних об’єктах, зокрема по торговому центру "Амстор" у місті Кременчук Полтавської області.  У момент атаки 27 червня 2022 року в ТЦ перебували близько 1000 людей. Внаслідок воєнного злочину тоді загинуло 22 людини, десятки отримали поранення.

Також ґолєнков відповідальний за ракетний удар по житловому будинку в Дніпрі 14 січня 2023 року, коли загинуло 46 цивільних українців, серед них ― 6 дітей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини