Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російський шоумен українською мовою відреагував на загибель дітей в Одесі
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський шоумен українською мовою відреагував на загибель дітей в Одесі

Максим Галкін висловив співчуття сім'ям загиблих, згадавши, що в Одесі пройшло його дитинство

4 березня 2024, 14:50
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", популярний російський гуморист і телеведучий Максим Галкін, який ще на початку повномасштабного російського вторгнення виїхав із країни-агресора до Ізраїлю та засудив злочинний режим Кремля, опублікував новий пост в Instagram, присвячений Одесі. Цей пост виділяється серед тих, які Галкін раніше викладав на підтримку України, адже він українською мовою. У такий спосіб артист ще раз висловив підтримку українському народу, який змушений протистояти російській окупації.

Російський шоумен українською мовою відреагував на загибель дітей в Одесі

Удар дроном по Одесі. Фото: з відкритих джерел

Максим Галкін розповів, що його дитинство пройшло в Одесі. Згадав, як у юності вивчав українську мову, яку, навіть перебравшись до Росії, він не забув. Тому, підкреслив пародист, він завжди дуже болісно сприймає ракетні удари по рідному місту, де пройшло дитинство.

"Одеса – це моє дитинство. В Одесі я в школі вчив з першого класу українську мову. І ті знання про мову, які в мене залишилися досі, це теж моє одеське дитинство. Але мені, мабуть, можна дорікнути, що я не сумую публічно за всіма загиблими дітьми у світі. Але кожен удар по Одесі потрапляє в серце. Одеса, я всім серцем з тобою. Мої глибокі співчуття сім'ям загиблих. Дуже гірко від безсилля. .

Зазначимо, у ніч проти суботи 2 березня через атаку ворожих "Шахедів" в Одесі обвалилася частина багатоповерхівки: загинуло 12 людей, серед яких є діти. Також відомо, що як мінімум дві людини у тяжкому стані у лікарні. Медики все ще борються за їхнє життя.

Читайте також на порталі "Коментарі" — депутат Державної думи РФ Андрій Луговий написав донос на російського коміка Максима Галкіна. Парламентарій звинуватив коміка у фінансуванні ЗСУ. Про це пише російське опозиційне видання The Moscow Times.

Російський шоумен українською мовою відреагував на загибель дітей в Одесі - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини