Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російський пропагандист, родом із України, отримав підозру від СБУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський пропагандист, родом із України, отримав підозру від СБУ

Українець за походженням, пропагандист на вибір: СБУ націлилася на російського актора

21 червня 2024, 12:24
Поділіться публікацією:

Російський актор та музикант Віталій Гогунський отримав заочну підозру від Служби безпеки України. Уродженець України відкрито заявляв про підтримку Кремля і брав активну участь у концертах на окупованих територіях.

Російський пропагандист, родом із України, отримав підозру від СБУ

Актор Віталій Гогунський отримав підозру від СБУ

Гогунський, який здобув популярність, завдяки ролі у популярному російському серіалі "Універ" виступав з піснями перед сім'ями учасників так званої "спеціальної військової операції" та російськими військовими.

За інформацією СБУ, Гогунський не лише публічно висловив підтримку збройній агресії, а й регулярно повторював тези російської пропаганди на різних медіамайданчиках. На телеканалах актор виправдовував російську військову політику та закликав до продовження військових дій.

Російський пропагандист, родом із України, отримав підозру від СБУ  - фото 2

“Обвинувальний акт направлено до суду. За такі злочини йому загрожує позбавлення волі терміном до 12 років. Оскільки фігурант ховається від правосуддя на території Росії, продовжуються комплексні заходи для притягнення до відповідальності за злочини проти нашої держави. Розслідування проводили співробітники СБУ у Вінницькій області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури”, — наголосили у СБУ.

Раніше “Коментарі” писали, що у ЗМІ з'явилася інформація про те, що Регіна Тодоренко , співачка та телеведуча, уродженка Одеси, отримала громадянство Російської Федерації. Це рішення артистки викликало широкий резонанс та обговорення, особливо з огляду на її українське коріння.

Крім того, колишня українська співачка Таїсія Повалій нещодавно цинічно заявила, повідомивши, ким себе називає. Виявилося, що ця шанувальниця Путіна, яка народилася на Київщині, тепер стала пропагандисткою його злочинної політики, називає себе "російською українкою".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини