Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російський постпред в ООН заявив, що РФ готова до переговорів: в Україні відповіли
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський постпред в ООН заявив, що РФ готова до переговорів: в Україні відповіли

Під час засідання Ради Безпеки ООН Небензя заявив, що Росія готова до "досягнення цілей" війни проти України під час переговорів чи бойових дій.

14 січня 2023, 09:47 comments2016
Поділіться публікацією:

Як передає видання "Коментарі", представник РФ в ООН Василь Небензя заявив, що країна-агресор одночасно готова до ескалації у війні та переговорів щодо мирного врегулювання конфлікту Україні. Йому відповів посол України Сергій Кислиця, який назвав висловлювання візаві "демагогією подібною до водоростей".

Російський постпред в ООН заявив, що РФ готова до переговорів: в Україні відповіли

Представник РФ у ООН Василь Небензя. Фото: з відкритих джерел

Під час засідання Ради безпеки ООН Небензя заявив, що Росія готова до "досягнення цілей" війни проти України під час переговорів чи бойових дій. Водночас, російський дипломат відмовився визнавати мирний план президента Володимира Зеленського і додав, що про завірення так званої "спецоперації" в Україні можна буде говорити, коли Москва зрозуміє, що Україна більше не загрожує Росії і в самій Україні немає утисків російськомовного населення.

На заяву "колеги" у Twitter відреагував Кислиця, який написав, що "демагогія подібна до водоростей і може створювати середовище дедалі більшої демагогії".

"Росія – це водорості Ради Безпеки ООН. Ми не дозволимо російським водоростям витіснити інших до ООН", — заявив український посол.

Україна ініціювала процес вилучення Росії з постійного членства в Раді Безпеки ООН з правом вето та всієї організації в цілому, повідомив глава МЗС Дмитро Кулеба.

Читайте також на порталі "Коментарі" — аналітики Інституту вивчення війни зазначають, що фінансист та засновник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин переміг і став ще ближчим до диктатора Путіна.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Росії знову наголошують на масовості у своїй армії. Путін має намір збільшити своє військо до 2 мільйонів людей. Саме за рахунок цього Міноборони РФ має намір здобути перемогу у війні проти України. При цьому втрати російської армії на війні в Україні зростають з кожним днем.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини