Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російський чиновник розповів чергову маячню на засіданні ООН про біологічну зброю
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський чиновник розповів чергову маячню на засіданні ООН про біологічну зброю

Росія звинувачує Україну в можливості застосування біологічної зброї, окрім того, дісталось і США за патент про бойових комарів.

28 жовтня 2022, 22:42
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Постійний представник Російської Федерації в ООН Василій Небензя розповів, що в Херсонській області нібито було виявлено дрони, що можуть перевозити біологічну зброю.

Російський чиновник розповів чергову маячню на засіданні ООН про біологічну зброю

Постоянный представитель Российской Федерации в ООН Василий Небензя. Фото с открытых источников

За словами росіянина на початку повномасштабного вторгнення російські війська на півдні України виявили три безпілотні літальні апарати, які мали резервуари по 30 літрів. Небензя стверджує, що саме такі ємності використовуються для розпилення різних біоагентів.

На цьому звинувачення в бік України не закінчились. Василій Небензя продовжив свою промову словами, що нібито в США запатентували безпілотник, який може поширювати комарів. Саме ці комарі, за версією Небензя, можуть бути заражені різними небезпечними хворобами і таким чином становлять загрозу для людства.

Постійний представник Російської Федерації в ООН стверджує, що біологічна зброя загрожувала не тільки українським територіям, а й Росії. Небензя, вигадав чергову легенду, чому Російська Федерація напала на Україну.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про російського наркоторговця, якому дали місце в правозахисній організації. Володимир Путін підписав указ про призначення Костянтина Ярошенка на посаду в Громадську палату РФ. Ярошенко працював пілотом і був схоплений ліберійськими спецслужбами під час перевезення великої партії кокаїну. Росіянин просидів понад 10 років в американській в'язниці і у 2022 році був обмінений. Тепер же колишній наркоторговець буде в Громадській палаті дивитись за роботою уряду та інших державних органів Росії.

Також "Коментарі" писали про майбутнє режиму Путіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини