Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російським "губернатором" окупованої частини Запорізької області став екс-регіонал
commentss НОВИНИ Всі новини

Російським "губернатором" окупованої частини Запорізької області став екс-регіонал

Колишній депутат Верховної Ради від Партії регіонів, який зрадив Україну, очолив окуповану частину Запорізької області

23 вересня 2023, 18:44
Поділіться публікацією:

Самопроголошені фейкові депутати, створених окупантами "Запорізьких законодавчих зборів", обрали російським "губернатором" регіону екс-регіонала Євгена Балицького. Останній до цього виконував обов'язки голови окупаційної "Запорізької військово-цивільної адміністрації". Про це повідомляють "Коментарі".

Російським "губернатором" окупованої частини Запорізької області став екс-регіонал

Колаборанти Ємельяненко та Балицький

"Сьогодні депутатами Запорізьких законодавчих зборів обрано губернатора Запорізької області. Це велика честь і велика довіра. Я пам'ятаю, як рік тому ми під Гімн Російської Федерації, зі сльозами щастя на очах прийняли рішення увійти до складу РФ, повернутися на свою Батьківщину", — написав Балицький у своєму телеграм-каналі.

На момент вторгнення Росії в Україну у лютому 2022 року він обіймав посаду заступника голови Запорізької обласної ради від партії "Опозиційний блок". Після вторгнення повернувся до Мелітополя, де почав співпрацювати з окупантами. До цього був послідовним противником першого та другого Майданів.

Цікаво зазначити, що спікером так званих "Запорізьких законодавчих зборів" обрано екс-регіонала Віктора Ємельяненка, який до 2014 року обіймав посаду першого заступника голови Запорізької облдержадміністрації, а після вторгнення РФ у 2022 році став помічником Балицького.

Тим часом, Стефанчук розповів, чи є в Раді голоси за заборону УПЦ МП.

У Чечні вилучили російські підручники: причина. У Чечні вилучили російські підручники з історії, написані екс-міністром культури Володимиром Мединським.

А США готуються поставити цілий парк F-16: про яку країну йдеться. За інформацією Reuters, Байден веде переговори з В'єтнамом про постачання F-16.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини