Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російських військових в Білорусі може бути більше. Їх перевозять в цистернах
commentss НОВИНИ Всі новини

Російських військових в Білорусі може бути більше. Їх перевозять в цистернах

Росіяни намагаються ввести в оману розвідувальні служби та перевозять своїх військових у цистернах залізничними шляхами.

19 січня 2023, 12:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Білорусь є одним з найбільших союзників Росії у війні проти України. З території Білорусі злітають літаки, які запускають ракети по українських містах, а російські військові тренуються на полігонах країни. Проте кількість російських військових може бути значно більшою, ніж вважали досі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на білоруське видання "Наша Ніва".

Російських військових в Білорусі може бути більше. Їх перевозять в цистернах

В Білорусі російські війська перевозять в цистернах. Фото з відкритих джерел

З перших годин війни Путін використав Білорусь як майданчик для атаки по Україні. Саме з території Білорусі почався наступ на Київ російських військ 24 лютого. ЗСУ зуміло відбити російське вторгнення на півночі України.

Після того, Лукашенко дозволив ввозити в свою країну російську військову техніку, яка почала завдавати ракетних ударів по українських населених пунктах. Білоруський диктатор також погодився надати свої полігони для російських військових, щоб на них проходили навчання росіяни.

Наразі більшість експертів вважають, що повторний наступ з Білорусі є мало можливим через малу кількість техніки та військових, проте видання "Наша Ніва" повідомляє, що росіян перевозять в цистернах, щоб приховати масштабні дії російської армії.

"Росія використовує залізничні цистерни для введення в оману супутникового та візуального моніторингу вантажів. Всередині цистерн перевозять живу силу. Нам невідомо, чи транспортують військову техніку та боєприпаси до Білорусі також таким шляхом чи подібними замаскованими способами", — пише видання.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що білоруський диктатор Олександр Лукашенко боїться власних спецслужб та планує створити особисту охоронну для себе.

Також "Коментарі" писали про те, що Путін може відкрити новий фронт з території Білорусі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини