Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російські воєнкори виють про «котел», в який потрапили окупанти
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські воєнкори виють про «котел», в який потрапили окупанти

Російські окупанти потрапили в оточення у Вовчанську про це повідомляють DeepState та російські воїнкори

14 червня 2024, 20:11 comments1293
Поділіться публікацією:

Сили оборони мають успіхи у Вовчанську, через це окупантів накрила хвиля паніки. Як напередодні повідомляв ресурс DeepState, росіяни потрапили там в оточення. Сьогодні ж цю інформацію підтверджують російські воїнкори.

Російські воєнкори виють про «котел», в який потрапили окупанти

Вовчанськ

Зокрема, російський воїнкор Анатолій Радов підтвердив інформацію про те, що окупанти опинилися в "котлі", який Сили оборони організували на північному сході Вовчанська. Там Збройні сили зуміли відрізати частину підрозділів російських загарбників від основних сил. Площа "котла" оцінюється в близько 0,05 кв. км.

"DS замалювали у Вовчанську так, як у принципі, мені писали з місць. Наші хлопці на вчорашній день були відрізані в Агрегатному заводі",
— повідомив Радов.

Окрім того, росіянин повідомив, що окупаційні сили РФ намагалися прорватися до оточених підрозділів. Проте успіху вони не досягли через ефективну протидію Сил оборони.

Росіяни кажуть, що для них ситуація на цьому напрямку є дуже складною.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Сили оборони активно почали повертати втрачені позиції у Вовчанську. В середині травня російські війська зайняли північну частину Вовчанська та кілька центральних кварталів. Проте за останні дні українським захисникам вдалося вибити їх із центру. Російські воїнкори повідомляють, що частина солдатів ЗС РФ у місті оточена та відрізана. Окрім того, відомо, щоб перекинути підкріплення з південного на північний берег річки Вовча, ЗСУ використовували німецький танковий мостоукладач Biber.

При цьому експерти відзначали, що Харківський напрямок для окупантів є допоміжним, основну увагу вони зосереджують на спробі захопити Донецьку область.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

morrison

14 червня 2024, 19:41

таварищь Жюков, вас исчьо ни расстриляли?

Жуков

14 червня 2024, 19:24

Уничтожать как колорадских жуков!


Новини