Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російські війська перейшли в наступ у Курській області: що відбувається
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські війська перейшли в наступ у Курській області: що відбувається

Росіяни застосували великі сили і штурмують Любимівку.

сьогодні, 19:57
Поділіться публікацією:

 За словами офіцера ЗСУ з позивним "Алекс", російські окупаційні війська перейшли в наступ у Курській області та атакують населений пункт Любимівка. Окупанти використовують близько 30 одиниць військової техніки для штурму.

Російські війська перейшли в наступ у Курській області: що відбувається

Наступ росіян у Курській області (фото з відкритих джерел)

Війська РФ просуваються значними силами, попри те, що українські Сили оборони знищили 15 одиниць техніки, залученої ворогом до наступу. Проте, за словами офіцера, російським підрозділам вдалося просунутися і закріпитися на певних позиціях у цьому районі.

"(Російські війська, — ред.) полізли в КуНР, штурмують н.п. Любимівка (про "взяття" якого заявляли вже неодноразово) йдуть великими силами, близько 30 одиниць техніки", — повідомив "Алекс".

Цей наступ окупанти раніше вже неодноразово анонсували як "взяття" Любимівки, але тепер вони продовжують спроби реалізувати свої плани з контролю цього населеного пункту в Курській області.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що військовий сказав, коли ворог може "витиснути" ЗСУ з Курської області. Обстановка в Курській області динамічна, підрозділи переміщуються активно, кожен має свій бій просто зараз або мав його годину тому, розповідає військовий Кирило Сазонов. За його словами, росіяни самі собі встановили дедлайн то на 1 жовтня, то на 17, щоб очистити область від ЗСУ. При цьому він додав, що силам оборони насправді дуже важко воювати в Курській області.

За його словами, росіяни дуже часто використовують у Курській області таку саму тактику, що й у Годинному Яру та Торецьку — просочуються малими групами, іноді по одному на стартові штурмові позиції, і звідти відбувається вже ривок до позицій. За його словами, сили оборони у плани командування не присвячені.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/officer_alex33

Новини