Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російські війська готують масовані штурми: ситуація у Вовчанську
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські війська готують масовані штурми: ситуація у Вовчанську

Окупанти стягують сили до Вовчанська: ЗСУ попереджають про підготовку штурмів

9 серпня 2024, 12:40
Поділіться публікацією:

Напруга на Харківському напрямку досягла критичної точки. Російські війська, зосередивши значні сили, активно готуються до штурму Вовчанська. Прес-служба операційної зони ОТГ "Харків" повідомляє про концентрацію сил противника у кварталі багатоповерхової забудови та районі Агрегатного заводу. Для посилення штурмових можливостей залучено додаткові підрозділи загону "Шторм" 153-го танкового полку 47-ї танкової дивізії.

Російські війська готують масовані штурми: ситуація у Вовчанську

Російські війська готують масовані штурми: ситуація у Вовчанську

"У Вовчанську ворог здійснює підготовку до проведення штурмових дій у кварталі багатоповерхової забудови та в районі Агрегатного заводу. З цією метою противник залучив додатковий особовий склад загону "Шторм" 153-го танкового полку 47-ї танкової дивізії, провів заходи логістичного забезпечення", — йдеться у повідомленні.

ВСУ активно протидіють російському наступу, завдаючи ударів по ворожій техніці та інфраструктурі. За останню добу українські воїни знищили або пошкодили 56 одиниць озброєння та військової техніки, включаючи танк, ББМ, артилерійські системи, автомобілі, спеціальну техніку та безпілотники. Також було ліквідовано 67 укриттів особового складу противника, стартовий майданчик запуску БпЛА та місця зберігання боєкомплекту.

Ситуація у Вовчанську залишається критичною, і українські сили оборони роблять усе можливе, аби стримати настання противника. Жителі міста перебувають у постійній напрузі,

Читайте також на порталі "Коментарі" — Видання BILD повідомляє, що ЗСУ можуть захопити Суджу найближчими днями та використовувати її як козир у переговорах з Росією. Аналітик Юліан Репке припускає, що Україна готова обміняти захоплені райони Курської області, включно з Суджею, на території Харківської області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/otukharkiv/687

Новини