Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російські війська атакували Херсонську область: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські війська атакували Херсонську область: подробиці

Російські війська атакували Херсонську область півсотні разів, є поранені

18 березня 2023, 09:50
Поділіться публікацією:

Російські війська минулої доби 50 разів обстріляли територію Херсонської області. Через що отримали поранення дві людини. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на дані Херсонської ОВА.

Російські війська атакували Херсонську область: подробиці

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

"Російські загарбники 50 разів атакували мирні населені пункти Херсонської області. Вони випустили 237 снарядів з мінометів, РСЗВ, артилерії, танків та безпілотників", — йдеться у повідомленні.

При цьому житлові квартали Херсона російські військові обстріляли тричі. Ворожі снаряди потрапили до приватних та багатоквартирних будинків.                                                                                     

"Минулої доби через російські обстріли дві людини отримали поранення, ще одна людина травмувалася через російську міну", — повідомили в ОВА.

Читайте також на порталі "Коментарі" — речник МЗС Китайської Народної Республіки (КНР) Ван Веньбінь підтвердив, що намічений на 20-22 березня візит китайського лідера Сі Цзіньпіна до Росії має на меті "закликати до миру і сприяти переговорам". Мова, зрозуміло, про російсько-українську війну, під час якої Китай зайняв нейтральну позицію, хоч політично підтримує РФ, а економічно "доїть" її. Видання "Коментарі" продовжує обговорювати з експертами китайські маневри навколо протистояння Києва (і демократичного світу, який він зараз уособлює) та Москви (зразок авторитарного режиму), а також що важливо розуміти Україну в ракурсі майбутнього візиту Сі до Росії.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Білому домі назвали головну загрозу для України китайського "мирного плану".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини