Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російські тили переповнені технікою та особовим складом: військовий розповів, що відбувається на сході
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські тили переповнені технікою та особовим складом: військовий розповів, що відбувається на сході

Володимир Назаренко зазначив, що сили оборони щодня вибивають значну кількість противників, але росіяни мають можливість швидко поповнювати свої втрати

15 травня 2024, 22:15 comments8944
Поділіться публікацією:

Командир  артилерії 4-ї бригади НГУ "Рубіж" Володимир Назаренко заявляє, що становище на сході дуже гаряче, ворог має необмежену кількість живої сили та боєприпаси.

Російські тили переповнені технікою та особовим складом: військовий розповів, що відбувається на сході

Володимир Назаренко (фото з відкритих джерел)

"Ворог тисне, й побратимам доводиться щодня відбивати атаки ворога. Щодня відбувається артилерійський та стрілецький контакт. Наші піхотинці, артилеристи, кулеметники, танкісти, мінометники щодня роблять усе можливе, щоб перемелювати та відбивати атаки ворога.", — повідомив Назаренко  під час ефіру на телеканалі "Еспресо".

До того ж загарбник має перевагу в кількості боєприпасів та гармат.

"Наразі росіяни пробують працювати не тільки бомбардуючи квадратами, а й під коригуванням БПЛА. Таким чином намагаючись переймати тактику артилерії Сил оборони України, намагаючись кожний снаряд підводити до цілі", — продовжив  офіцер.

Військовий розповів, що бійці сил оборони щодня  знищують значну кількість противника.

"Ситуація напружена, дальні тили кишать ворожою технікою й особовим складом. Є враження, що у росіян необмежена кількість і живої сили, і боєприпасів", — завершив  військовий.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що гори із "зубів дракона" цілий рік валяються на ХарківщиніНа Харківщині  знайшли покинуті бетонні загородження "зуби дракона". Під селом Липці  лежать цілі купи, що потрібно було  використати  для укріплення кордону. Про це інформує DeepState. 

За інформацією, яку вони отримали від   бійців, аналітики  заявляють про те, що ці "зуби дракона" лежать на одному ж місці ще з літа 2023 року. Майже за рік їх ніхто навіть не пробував  поставити там, де потрібно.

В мережах  також оприлюднили скріншот, де  видно, що ці "зуби дракона"  скинуті  під дорогою з березня 2023.     
 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини