Головна Новини Суспільство Війна з Росією Мали бути на кордоні: гори із "зубів дракона" цілий рік валяються на Харківщині
commentss НОВИНИ Всі новини

Мали бути на кордоні: гори із "зубів дракона" цілий рік валяються на Харківщині

У Мережі з'явилися фото, яке підтверджує, що ці "зуби дракона" лежать біля дороги ще з березня 2023 року

15 травня 2024, 20:20 comments1238
Поділіться публікацією:

На Харківщині  знайшли покинуті бетонні загородження "зуби дракона". Під селом Липці  лежать цілі купи, що потрібно було  використати  для укріплення кордону. Про це інформує DeepState.

Мали бути на кордоні: гори із "зубів дракона" цілий рік валяються на Харківщині

У Харківській області знайшли гори із "зубами дракона" (фото з відкритих джерел)

За інформацією, яку вони отримали від   бійців, аналітики  заявляють про те, що ці "зуби дракона" лежать на одному ж місці ще з літа 2023 року. Майже за рік їх ніхто навіть не пробував  поставити там, де потрібно.

"На даних фотографіях — околиці Липців і подарунок від українських платників податків для ворога. За словами бійців, ці загородження лежать без діла з літа 2023 року. Не робитимемо висновків, нехай їх зробить комісія, яка розглядатиме сумлінність підрядників, що зводили оборонні споруди, та відповідальних осіб, що мали здійснювати контроль", — кажуть аналітики  DeepState.

В мережах  також оприлюднили скріншот, де  видно, що ці "зуби дракона"  скинуті  під дорогою з березня 2023.     

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ЗМІ дізналися, чи справді на фронт почали надходити нові боєприпасиНезважаючи на те, що росіяни спробували відкрити нову ділянку фронту на Харківщині, західні партнери все ж таки встигли розпочати постачання на позиції ЗСУ таких необхідних боєприпасів. 

Журналісти поспілкувалися з українськими військовими, які перебувають безпосередньо на передовій. Йдеться про захисників Донецької області. Автори матеріалу точно не впевнені, в який саме день зброя почала надходити. Проте зазначають, що солдат із позивним "Заур" поділився рідкісною, гарною новиною: "Схоже, прибувають нові боєприпаси".

Журналісти зазначають, що постачання снарядів мали велике значення для артилерійської групи, яка захищає Годинник Яр від настання російських військ. Щодо битви з Росією за Годин Яр військовий зазначив, що це місто вже давно входить до переліку російських цілей. Наразі фронтова ситуація досить напружена.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Владислав

16 травня 2024, 13:43

Тупі редактори. Коли Часів Яр став Годинник Яр або Годин Яр... Довбні не в змозі навіть перекладачем нормально користуватись

Читач

16 травня 2024, 09:44

Невже ж це такий завеликий матеріал, що його не можна було, після того як його написали російскою, перекласти власноруч, а лише тупо прогнати через гугл-перекладач та навіть не перевірити? Яка довіра може бути до таких лицемірних та безграмотних ЗМІ.


Новини