Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російські танки таки увійшли в країну НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські танки таки увійшли в країну НАТО

Проте російське залізяччя зявилося в Польщі не переможною ходою і не самостійно

5 липня 2022, 11:54 comments4579
Поділіться публікацією:

Як інформує видання "Коментарі", українські захисники доставили розбите російське озброєння та військову техніку у середмістя Варшави. В столиці Польщі кожен охочий може завітати на першу в Європі виставку знищеної російської зброї. Це лише незначна частинка тієї багатотисячної броньованої армади, що готова сунути на Україну та Європу, якщо її не зупинити сьогодні. В Міністерстві оборони України уточнюють, що це лише невелика частина тієї груди металу, яка могла б посунути на Європу, якби українські воїни її героїчно не зупинили.

Російські танки таки увійшли в країну НАТО

Російський танк. Фото: з відкритих джерел

За 4 місяці повномасштабної війни завдяки професіоналізму української армії російська армада не дорахувалася майже 10 000 одиниць військової техніки та важких озброєнь. Якщо порівняти, то такої кількості зброї могло б вистачити на кілька армій в тій же Європі. До того ж, зараз на дня Чорного моря флагман російського чорноморського флоту – крейсер "Москва". Примітно, що він був потоплений українськими ракетами "Нептун". 117 років тому росіяни вже переживали подібне, коли ще за часів Російської Імперії втрачали такий корабель.

В Міноборони підкреслюють, європейцям важко навіть подумати, що сьогодні відбувається на фронті, якою ціною та завдяки яким героїчним зусиллям українським військовим вдається стримувати ворожу навалу. Саме тому в українському оборонному відомстві наголошують – для того, щоб протистояти російському терору мирних міст, потрібна далекобійна зброя. У першу чергу – реактивні системи залпового вогню, щоб не підпускати російську артилерію та РСЗВ. Україні також потрібна авіація і системи протиповітряної та протиракетної оборони.

Читайте також на порталі "Коментарі" — США можуть завдати найсильнішого удару по РФ: до чого приведе це рішення.

Російські танки таки увійшли в країну НАТО - фото 2




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини