Головна Новини Суспільство події США можуть завдати найсильнішого удару по РФ: до чого приведе це рішення
commentss НОВИНИ Всі новини

США можуть завдати найсильнішого удару по РФ: до чого приведе це рішення

Офіційно визнання Росії спонсором тероризму матиме вторинні наслідки для країн, що беруть участь у торгових зв'язках із РФ

5 липня 2022, 08:45 comments3908
Поділіться публікацією:

США офіційно можуть визнати Росію державою-агресором. Таке рішення призведе до того, що можуть розпочати діяти вторинні санкції стосовно всіх держав, які погодяться співпрацювати з РФ. Крім того, це розширить можливості для позовів проти агресора. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє видання Forbes.

США можуть завдати найсильнішого удару по РФ: до чого приведе це рішення

Якщо США вирішаться на такий крок, то Путін може приєднатися до компанії урядів таких країн, як Сирія, Іран, Північна Корея і Куба. Вони офіційно визнані Вашингтоном країнами, які підтримують тероризм.

Проти країни, яка визнається США державою-спонсором тероризму, запроваджуються додаткові санкції. Цій країні скорочується допомога та припиняється торгівля з цією країною.

У Дослідницькій службі Конгресу (CRS) вважають, що наслідки від можливого рішення США будуть дуже серйозними. Росія опиниться в ще більшій ізоляції від постачання передових технологій, а найголовніше – опиниться під забороною подвійний експорт.

Ще важливим моментом є те, що якщо Росія буде офіційно визнана державою-спонсором тероризму, тоді з'являється великий ризик і небезпека для тих держав, які при цьому продовжать з нею співпрацю, особливо в оборонній сфері. Крім того, якщо Росію буде визнано державою-спонсором тероризму, це значно розширить можливості іноземців подавати до суду на Росію в судах США.

Читайте на порталі "Коментарі" — тепер без союзників та колишнього впливу: експерти в ексклюзивному інтерв'ю розповіли, з чим зіткнулася РФ після війни в Україні – які труднощі переживає особисто Путін.

Також видання "Коментарі" повідомляло – українська армія впевнено просувається: у ЗСУ розкрили подробиці просування на півдні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини