Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російські солдати продали свою бронетехніку ЗСУ: момент потрапив на відео
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські солдати продали свою бронетехніку ЗСУ: момент потрапив на відео

Про купівлю повідомив голова Миколаївської ОВА Кім

5 жовтня 2022, 23:50 comments2560
Поділіться публікацією:

Російські окупанти схоже добровільно здалися в полон ЗСУ разом зі своєю військовою технікою. За іншою версією, військові РФ просто продали свій бронетранспортер. Це момент потрапив на відео. Його у соціальній мережі опублікував блогер з ніком  IgorGirkin.

Російські солдати продали свою бронетехніку ЗСУ: момент потрапив на відео

Росіяни здаються в полон ЗСУ (фото з відкритих джерел)

"Здавання в полон разом із БМП. Правильний хід, очікуємо наступних", –  підписав відео блогер.

На опублікованому відео, що опинилося в мережі видно, що українські військові оточили з усіх боків російський БМП. А російські окупанти вивісили на своїй бронетехніці білий прапор. Зупинилися, вийшли із своєї техніки з піднятими руками, а потім лягли на землю, виконуючи вказівки українських захисників.

 Таке ж саме відео поширив у своєму Телеграмі голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

"Ми купили БМП-2. Подробиці завтра", — йдеться у дописі під відео, яке він поширив з Telegram-каналу "Николаевский Ванек".

Російські солдати продали свою бронетехніку ЗСУ: момент потрапив на відео - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Путін знайшов винних у провалі мобілізації в РФ. Президент РФ розлютився через провал мобілізації. У неналежному складанні його указу про часткову мобілізацію в Росії Путін звинуватив свій уряд.За словами Путіна, у проєкті його указу, що був наданий урядом і Міноборони, не врахували початкову позицію самого Міністерства оборони РФ.Відтак, 5 жовтня Путін  підписав новий указ про відстрочку для студентів аспірантури, для тих, хто навчається на програмах ординатури та асистентури-стажування.

Також "Коментарі" писали про те, що у Путіна розповіли, що чекає на анексовані території, які звільняють ЗСУ.Російські війська знову окупують звільнені українськими захисниками території України, на яких раніше РФ провела псевдореферендуми та які Путін "приєднав до Росії". Відповідну заяву зробив речник Путіна Пєсков.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини